Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PS4 - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Day One Edition

Zobraziť katalóg
PS4 - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Day One Edition
4,9 16 hodnotení
Hra na konzolu - prežite najnovšie dobrodružstvo Snakea, ktoré nasleduje deväť rokov po udalostiach z Ground Zera. Užite si prvýkrát v MGS sérii totálnu voľnosť v otvorenom svete, kedy je plne vo vašej moci, ako vyriešite misiu - stealth alebo strieľaním. Všetko sa odohráva v reálnom čase, a to vrátane striedania počasia a dennej a nočnej doby.
Kód:  MSX148 Stránky výrobcu
PS4 - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Day One Edition Predaj skončil

PS4 - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Day One Edition


Štúdio Kojima Productions, jedno z najzvučnejších mien herného priemyslu, vedené samotným pánom vývojárom Hideom Kojima, predstavuje ďalší diel veľmi obľúbenej série Metal Gear Solid. The Phantom Pain zverí hráčovi kontrolu nad špičkovým tajným agentom s prezývkou Snake, ktorý býva vysielaný na tie najsebavražednejšie misie, kedy jeho úloha spočíva v tichej infiltrácii, splnení úlohy a rýchleho úniku z nepriateľského prostredia.

Príbeh The Phantom Pain sa odohráva celých deväť rokov po udalostiach z Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, kedy sa Snake, čiže Big Boss, prebúdza z takmer desaťročia trvajúcej kómy. Píše sa rok 1984 a Studená vojna stále hrozí svetu skazou. Snake, plný hnevu, sa vydáva na svoju  púť odplaty s jediným cieľom - nájsť a zničiť tajomnú organizáciu XOF.


Tichý zabijak

Jedna z obľúbených postáv série, Snake, sa vracia, pričom následkom výbuchu prišiel o svoju ľavú ruku, ktorá musela byť nahradená kovovým hákom. To však nijako neuberá na jeho smrtiacom umení, ktorému sa tajný agent učil desiatky rokov. Big Boss je predovšetkým potichu sa pohybujúcim skúseným veteránom, ktorý sa však v prípade nutnosti dokáže chopiť zbrane a zasadiť nepriateľovi pár smrtiacich strelných rán. Kojima Productions si pre neho pripravilo hneď niekoľko špeciálnych pohybov, okrem niekoľkých rýchlostí chôdze takisto aj zaľahnutie a váľanie sudov, možnosť vyliezť napríklad na korbu nepriateľského nákladného auta a ďalšie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
snake

Ostré, realistické prostredie

Vďaka novému Fox enginu sú všetky prostredia, ako interiéry, tak exteriéry, vytvorené v takmer fotorealistickej kvalite, s vysokým rozlíšením textúr, globálnym nasvietením a pokročilými grafickými efektmi novej generácie. Kojima Productions si tiež dalo záležať na animáciách, takže všetky úkony, ktoré bude váš tajný agent vykonávať, budú realistické, založené v súčasnosti na veľmi využívanej metóde motion capture. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain tak otestuje váš hardvér k samotným jeho limitom. Zaujímavosťou je tiež v reálnom čase počítaný systém počasia, vďaka ktorému stretnúť napríklad piesočnú búrku nebude žiadny problém.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
mg_env

Pokročilá mimika postáv, nerozoznateľná od reality

Už mnoho hier sa snažilo priniesť do hry skutočné emócie, avšak Hideo Kojima a jeho tím prišli s neskutočne pokročilou technológiou snímania tvárí, ktorá opäť posúva hranice medzi hrou a skutočnosťou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
mg_face

Voľba vášho postupu

Je len na vás, akým spôsobom dané úlohy v rámci jednotlivých misií splníte. Ste skôr akčným hráčom, ktorý rád zneškodňuje nepriateľov silou? Môžete. Rovnako sa však dá spoľahnúť na tichý postup, za ktorý vás hra náležite odmení. Je však potrebné mať na pamäti, že tunajší protivníci nie sú slepí a vďaka pokročilej umelej inteligencii vás, zvlášť vo vyšších počtoch, môžu nepríjemne prekvapiť. Je nutné dodať, že dôležitú úlohu tu tiež zohráva čas - vďaka dynamickému systému striedania dňa a noci budete musieť dávať pozor na herné hodinky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
mg_approach

Zábava v multiplayeri

Metal Gear Online sa vracia ako mód pre viacerých hráčov, vďaka čomu hráči dostanú príležitosť stretnúť sa s nepriateľmi na bojovom poli v hre online. Až keď budete mať dostatočne naučenú hlavnú kampaň, môžete sa pripojiť do bojov s ostatnými a dokázať, že práve vy ste ten najlepší tajný agent pod slnkom.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
mg_online

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúce grafické spracovanie vďaka enginu Fox
  • Systém tzv. Buddies - privolajte si do akcie svojich spojencov
  • Možnosť vylepšovania domovskej základne
  • Systém počasia, počítaný v reálnom čase
  • Legendárna lepenková škatuľa je späť - využite ju pre tichý postup
  • Realistické striedanie dňa a noci, rozsiahle mapy voľne na objavovanie
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
mg_closure

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!
Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na PlayStation 4
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS4 - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Day One Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Day One Edition - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Day One Edition - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Day One Edition - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Metal Gear Solid 5: A Phantom Pain Day One kiadás - PS4.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií