Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Puma Evo Tee W Light Gray Heather XS

Zobraziť katalóg
Puma Evo Tee W Light Gray Heather XS
Tričko štýlové, dámske, pre bežné nosenie aj voľnočasové aktivity, klasický strih, uchováva si dlhodobo svoj tvar
Kód:  SPTms1176 Produktové číslo:  4056206615605 Stránky výrobcu
Puma Evo Tee W Light Gray Heather XS Predaj skončil

Puma Evo Tee W Light Gray Heather XS

Moderné, športovo-elegantné dámske tričko Puma Evo Tee vás poteší nielen štýlovým, ľahko voľným strihom a kvalitnými materiálmi príjemnými na nosenie, ale aj trendovým vzhľadom s výrazným nápisom Puma na prednej strane. Vďaka jedinečnej technológii dryCell skvelo odvádza pot a pomáha udržiavať správnu teplotu tela. Tričko reprezentuje ležérny štýl, vynosíte ho všade, kde sa chcete cítiť pohodlne alebo športovať. 

Kľúčové vlastnosti

  • Športovo-elegantné tričko
  • Trendy vzhľad s nápisom Puma
  • Príjemný bavlnený materiál
  • Skvele padnúci strih
  • Ideálne na každodenné nosenie

Materiál:
100 % bavlna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma Evo Tee W Light Gray Heather XS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Evo Tee W Light Gray Heather XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Evo T W Hellgrau Heather XS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Evo T W Hellgrau Heather XS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma Evo Tee W Világos szürke Heather XS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií