Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL

Zobraziť katalóg
Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL
Tričko - pánsky tréningový dres, komfortný a rýchloschnúci, veľkosť XL
Kód:  SPT10374 Produktové číslo:  4055261399765 Stránky výrobcu
Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL Predaj skončil

Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL

Pánsky tréningový dres Puma je zárukou kvality a predovšetkým dobrého pocitu z tréningu. Aby mohlo vaše telo podávať špičkové výkony, je dôležité poskytnúť mu optimálne podmienky. Funkčné tričko Puma Pitch vám dodá maximálny komfort a kvalitu. Vďaka jeho jedinečným materiálom a použitým technológiám bude vaše telo ako v bavlnke, čím vám pomôže dosiahnuť lepší výkon.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľkosť XL
  • Komfortný materiál
  • Rýchloschnúci
  • Štýlový strih
  • Technológia HeiQ

Ideálny spoločník na každodenný tréning

Na prvý pohľad vás zaujme svojím hoci jednoduchým, ale veľmi moderným strihom s výstrihom do písmena V, ktorý znižuje tlak na krk. O správnu teplotu tela a jej udržiavanie sa stará unikátna technológia HeiQ. Samozrejmosťou je perfektný odvod potu. Nechýba ani logo spoločnosti, ktoré nájdete na prednej strane a rukávoch. Tričko je dodávané v atraktívnej farebnej kombinácii červenej a bielej farby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Pitch Kurzarm Shirt rot XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Pitch Kurzarm Shirt rot XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma hangmagasság rövidujjú póló piros XL.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií