AlzaPlus+ drogerie P&G MS v hokeji_CZ

Pure Fiji Kokosové mydlo Kvet pomaranča 100 g

Zobraziť katalóg
Pure Fiji Kokosové mydlo Kvet pomaranča 100 g
5 1 hodnotení
Tuhé mydlo jemné, dlhotrvajúce krémové mydlo ručne vyrobené z čerstvého kokosového mlieka a výživnej zmesi extraktov z exotických orieškov
Kód:  KSTE0328 Produktové číslo:  698876148072
Pure Fiji Kokosové mydlo Kvet pomaranča 100 g Predaj skončil

Pure Fiji Kokosové mydlo Kvet pomaranča 100 g

Tuhé mydlo Pure Fiji Kokosové mydlo Kvet pomaranča je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na umývanie celého tela. Jemné, dlhotrvajúci krémové mydlo je ručne vyrobené z čerstvého kokosového mlieka a výživnej zmesi extraktov z exotických orieškov. Zloženie tohto luxusného prírodného mydla obsahuje veľké množstvo panenského kokosového oleja a prírodného glycerínu. Tieto látky produkujú bohatú penu s jemnou vôňou pomarančových kvetov.

Prírodné mydlo predstavuje šetrný prostriedok pre umývanie celého tela, ktorý z vašej každodennej kúpeľa urobí jedinečný relaxačný zážitok. Po vytvorenie bohatej peny pocítite perfektné osvieženie a po opláchnutí bude pokožka vášho tela nielen čistá, ale aj oživená a perfektne osviežená. Príjemné a šetrné zloženie tohto tuhého mydla je vhodné pre všetky typy pokožky a je možné ho používať kedykoľvek budete potrebovať. Mydlo má dlhú trvanlivosť a bude vám po celú dobu jeho používania kúpeľňu osviežovať nádhernou vôňou pomarančových kvetov. Doprajte svojej pokožke ošetrenie luxusným prírodným mydlom!

Aktívne látky:
  • Čerstvé kokosové mlieko pokožku hydratuje a zjemňuje.
  • Zmes extraktov z exotických orieškov pokožku vyživuje a zvláčňuje.
  • Panenský kokosový olej a prírodný glycerín produkujú bohatú penu a celkovo pokožku ošetrujú.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a jemne napeňte. Dôkladne opláchnite.

Objem:
100 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pure Fiji Kokosové mydlo Kvet pomaranča 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pure Fiji Kokosové mýdlo Květ pomeranče 100 g.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií