Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Raiing iThermonitor

Zobraziť katalóg
Raiing iThermonitor
4,4 8 hodnotení
Teplomer – detský bezdrôtový, postráži choré dieťa 24 hodín denne, kompatibilita s iOS/Android, Bluetooth 4.0, WiFi, presnosť +/- 0.05°C, batéria CR2025, 10ks originálnych lekárskych náplastí
Kód:  ITHA001 Produktové číslo:  WTM-BT30-I

Raiing iThermonitor


Teplotu stráži za vás

Bezdrôtový teplomer iThermonitor monitoruje telesnú teplotu vášho chorého dieťaťa po celý deň. V prípade prekročenia nastavenej hodnoty vás okamžite upozorní, aby ste mohli zaviesť potrebné opatrenia. Zároveň je vhodný pri riziku fibrilných kŕčov.


Prednosti teplomeru Raiing iThermonitor

  • Spárovanie s mobilným telefónom pomocou Bluetooth
  • Stráži teplotu 24 hodín denne
  • Upozorní na horúčku
  • Poskytuje veľmi presné záznamy pre pediatra
  • Presné meranie teploty


Bezplatná mobilná aplikácia

Mobilnú aplikáciu, ktorá je kompletne v češtine, stiahnete zadarmo. A to pre smartphone s operačným systémom Android alebo iOS .

Pokiaľ teplota presiahne vami nastavenú hodnotu, mobilná aplikácia vás zvukovo upozorní. S funkciou časového pripomenutia presne dodržíte intervaly medzi jednotlivými liekmi.




Utvára záznamy pre lekárov

Bezdrôtový teplomer Raiing iThermonitor ukladá všetky záznamy teplôt v aplikácii prostredníctvom Bluetooth. Aplikácia je veľmi prehľadná a poskytuje detailný prehľad o vývoji teplôt, podávaných liekoch a pod. Tieto záznamy je možné vytlačiť pre pediatra vášho dieťaťa.



Maximálne presný

Teplomer iThermonitor meria teplotu každé 4 sekundy s presnosťou na 0,05 ° C cca do piatich minút od nalepenia do podpazušia.

Vďaka svojej konštrukcii nie je náchylný na rušenie a skresľovanie telesnej teploty a poskytuje tak maximálne presné výsledky porovnateľné s klinickými inváznymi metódami.



Vzdialený prístup k dátam

S použitím ďalšieho telefónu či tabletu môžete sledovať vývoj teploty cez internet. Nie je teda potrebné byť v dosahu Bluetooth signálu. Sledovať možno i viac teplomerov súčasne.

Je bezpečný

Intenzita signálu Bluetooth je viac ako 10 000 × slabšia ako u mobilného telefónu, obavy z nežiaduceho vplyvu na zdravie tak nie sú na mieste. iThermonitor je certifikovaný ako zdravotnícka pomôcka.



Jednoduché použitie

Teplomer sa umiestni pod ruku dieťaťa pomocou šetrnej náplasti. Potom sa stačí s iThermonitorom spojiť cez Bluetooth z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. To vám umožní sústavne a ticho sledovať telesnú teplotu vašej malej ratolesti.


 

Parametre a špecifikácia

Typ
Kontaktný Hotovo!
Spôsob použitia
Pod pažu Hotovo!
Rýchlosť merania
4 s Hotovo!
Špeciálne funkcie
S mobilnou aplikáciou Hotovo!

Typ

Typ
Kontaktný Hotovo!
Spôsob použitia
Pod pažu Hotovo!

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania
4 s Hotovo!
Špeciálne funkcie
S mobilnou aplikáciou Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Raiing iThermonitor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Raiing iThermonitor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Raiing iThermonitor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Raiing iThermonitor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Raiing iThermonitor.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií