Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriálny

Zobraziť katalóg
Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriálny
5 3 hodnotení
Ručný vysávač – antibakteriálny, 350W, 2.3kg, UV-C sterilizačná lampa, dvojitý vibračný klepáč, rotačná kefa, HEPA filter, bezpečnostné senzory, cyklónový systém, štýlová hnedá farba
Kód:  IC211b Produktové číslo:  RS300BR
Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriálny Predaj skončil

Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriálny

Vysávač Raycop RS-300 je antibakteriálny cyklónový ručný sieťový vysávač s dvojitou vibračnou kefkou, využívajúci patentovaný systém čistenia. Ľahko zbaví váš matrac, lôžkoviny, čalúnený nábytok a ďalšie textílie roztočov, baktérií, vírusov, plesní aj nepríjemných alergénov. A to všetko bez chemikálií a veľmi šetrnou cestou. Preukázateľne zničí až 99,9 % baktérií, vírusov a plesní. Vďaka integrovanému HEPA filtru zachytí aj tie najjemnejšie mikročastice. Veľmi jednoduché ovládanie prostredníctvom systému One-Touch control je len ďalší z mnohých devíz tohto praktického spotrebiča.


Ako to celé funguje

Prvý antibakteriálny UVC vysávač v prvom kroku perfektne sterilizuje povrch textílií a matracov UVC žiarením. Potom 2 výkonné vibračné klepáče uvoľnia roztoče, ktoré sú hákovito zakliesnené medzi jednotlivými vláknami tkaniny. Rotačná kefa pomôže odstrániť viditeľné nečistoty ako vlasy a zvieracie chlpy. Roztoče a ďalšie nahromadené nečistoty sú následne vysaté a uväznené v umývateľnej nádobke. Už spomínaný integrovaný HEPA filter zabráni spätnému úniku alergénov a systém vysávača vás sám upozorní na jeho včasnú výmenu.

Ako to celé funguje

UVC lampa

UVC lampa

Raycop využíva UVC germicídnu lampu s vlnovou dĺžkou 253,7 nm, ktorá ničí DNA roztočov a zabraňuje ich rozmnožovaniu. Antibakteriálne vysávače značky Raycop získali mnoho ocenení a boli atestované v niekoľkých významných laboratóriách, kde bola preukázaná ich účinnosť v bezchemickom čistení.


Hlavné prednosti

  • Preukázateľne zabije 99,9 % baktérií, vírusov, plesní
  • Efektívne odstráni viac ako 93,5 % roztočov
  • Čistenie bezchemickou cestou
  • Vhodný pre alergikov a astmatikov
Raycop RS-300

Výhody používania vysávača

Výhody používania vysávača

V posteli strávime viac času, než kdekoľvek inde v domácnosti a pritom je to miesto, ktorého upratovaniu venujeme najmenšiu pozornosť. Seriózne prieskumy preukázali, že každú noc zdieľame posteľ s 2 miliónmi nebezpečných roztočov a baktérií. Raycop RS-300 je tu na to, aby bol váš spánok skutočne len váš.

Jeho používanie pomáha predchádzať alergickým ochoreniam a chráni vás pred príznakmi alergie. Garanciou kvality je tiež celý rad preukázateľných výskumov účinnosti prijatých inštitúciami ako The British Allergy Foundation, Univerzita Karlova v Prahe, Japan Food Research Laboratories, LOHAS.


Raycop RS-300
Raycop RS-300

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Príkon
350 W Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ vysávača

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
350 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
36 cm Hotovo!
Výška
15,2 cm Hotovo!
Hĺbka
43,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriálny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriální. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriell. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriális.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií