Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Razer DeathAdder Chroma

Zobraziť katalóg
Razer DeathAdder Chroma - Herná myš

Diskusia k Razer DeathAdder Chroma

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Razer DeathAdder Chroma, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Razer DeathAdder Chroma ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Razer DeathAdder Chroma vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím , táto myš mi niekedy prestane reagovať , musím ju vytiahnuť z PC , kde môže byť chyba Hardware/ myš, za odpovede vopred Ďakujem .

Dobrý deň, je možné myš reklamovať na Slovensku pokiaľ bola zakúpená v Alze v Českej republike? Alebo nejaká možnosť rýchlo reklamovať myš? Cestovať 500km kvôli tomu je nezmysel. Ďakujem

Chtel bych se zeptat jestli tato mys funguje i na windows xp dekuji za odpoved

Dobry den, rad bych se dotazal zda je mozne vyzkouset mys k PC. Predbezne jsem si vybral: 1) Kod: MR057c4a 2) Kod: MR057c4fa Je mozne tyto mysi nekde vyzkouset? Pohybuji se v oblasti Cerneho mostu v Praze. Dekuji za odpoved S pozdravem a pranim hezkeho dne Jirucha

Zdravím, koupil jsem si tuto myš a již první den používání jsem zaznamenal, že v nepravidelných chvílích se stane > Levé tlačítko myši jde velmi těžko stlačit, ale jakmile se stlačí poté jde zase nějakou dobu bez problému. Je to na reklamaci ? .. Děkuji

Přestal mi fungovat myš. Nevíte co s ní?

Chci se zeptat jestli existuji nejake dodatecne gumove gripy ktere se daji nastrihat a nalepit. Pouzival jsem asi 7let logitech g5 blue a nejak si nemuzu zvyknout na tuhle mysku. Kdyz parim, hraju tim stylem ze mam ve zvyku mys zvedat a prendavat si ji, ale to dela asi kazdy a jde o to, ze mi docela klouze v ruce pri zvedani.

Dobrý den , mám tuto myš od března . Tento měsíc mi přestalo fungovat na myšce osvětlení . Mohl by jsem to reklamovat ? a stalo se to někomu též ?

Chci se zeptat myš mám od vánoc teď se mi na obou stranách odlepila ta guma (grip ,aby myš neklouzala z ruky) chci se zeptat jestli se to nekomu takystalo a jak to řešil jestli to jde přilepit z5 tak aby tam guma držela nebo jestli jste myš reklamovali ... děkuji

dobri, chcem sa spitat ci je to dobra mys na hranie counter strike global office dalujem jozo partizanske

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií