Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza dny mini Velikonoce

Diskusia k Razer Kraken USB

Zobraziť katalóg
Razer Kraken USB - Herné slúchadlá

Diskusia k Razer Kraken USB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Razer Kraken USB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Razer Kraken USB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Razer Kraken USB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

proč prodáváte takovej krám???všichni píšou ze sluchátka praskají a kdiz to jděte reklamovat tak řeknete že to je mechanické poškození a prodavač se otočí a jde pric!!!

Chcem sa spýtať či tieto sluchadla sú dobre a nebolia z toho uši

Dá sa niekde kúpiť špeciálny kábel aby sa tieto slúchadlá dali pripojiť na mobil

Dobrý deň.... mám kamarátov ktorým sa zlomili tieto slúchadlá bez toho aby spadli alebo podobné...chcem sa spýtať či sú z nejakého slabšieho materiálu alebo sa to stalo iba pri týchto dvoch produktoch

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tyhle sluchátka budou fungovat na android s tímto produktem https://m.alza.cz/akasa-usb-micro-b-usb-a-otg-d4254841.htm?o=19

Prosim vas kde najdem kód výrobku.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli by šly opravit. Na konci kabelu z te černé gumy se mi vytrhlo USB. Šlo by USB vyměnit nebo nějak opravit a kolik by to tak stálo. Díky.

Funguju aj k xbox one s?

To sú 7.1?

redukce hardisk usb k tv starčší hardisky s pc

123...
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií