Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

REDKEN Curvaceous Conditioner 250 ml

Zobraziť katalóg
REDKEN Curvaceous Conditioner 250 ml
5 1 hodnotení
Kondicionér bezoplachový, účinok: lesk a regenerácia, typ vlasov: normálne - 59,60 €/1 l
Kód:  KSVL1638 Produktové číslo:  884486095138

REDKEN Curvaceous Conditioner 250 ml

Kondicionér Redken Curvaceous Conditioner je kozmetický prípravok na každodenné ošetrovanie vlnitých a kučeravých vlasov. Tento jedinečný výrobok vlasy posilňuje, hydratuje a dodáva im vysoký lesk. Produkt je možné použiť s následným opláchnutím i bez opláchnutia.

Tento luxusný kondicionér obsahuje Curl Memory Complex, ktorý vlasy posilňuje, vyživuje a dodáva im úžasný leskCukrové kryštály absorbujú vlhkosť a opätovne aktivujú prirodzenú pružnosť vlasov. Moringa olej obsahuje mastné kyseliny a vitamíny A a C, ktoré vlasy hĺbkovo hydratujú a vyživujú. Interlock Protein Network™ obsahuje tri kľúčové zložky, ktoré vlasy dokonale vyživujú a posilňujú.

Tento účinný kondicionér zlepšuje upravovateľnosť neposlušných vlasov a poskytuje vášmu účesu dlhotrvajúcu stabilitu. UV filtre obsiahnuté v kondicionéri chránia farbu vlasov pred vyblednutím. Po použití budú vlasy pružné, dokonale hydratované, jemné na dotyk a budú mať krásny, prirodzene zdravý lesk. Doprajte vašim vlasom luxusnú starostlivosť!
 

Aktívne látky:

  • Curl Memory Complex posilňuje, vyživuje a dodáva vlasom úžasný lesk
  • Moringa olej obsahuje mastné kyseliny a vitamíny A a C, ktoré hĺbkovo hydratujú a vyživujú vlasy
  • Interlock Protein Network™ obsahuje tri kľúčové ingrediencie, ktoré dokonale vyživujú a posilňujú vlasy z vnútra aj na povrchu

Typ vlasov:
Pre vlnité a kučeravé vlasy.

Použitie:
Môže byť aplikovaný s následným opláchnutím ale i bez neho. Naneste na umyté, uterákom osušené a opláchnite podľa potreby, pre výraznejší efekt neoplachujte.

Objem:
250 ml

Zloženie:
Aqua / Water / Eau, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil / Huile Minerale, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetylesters, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Parfum / Fragrance, Sorbitol, Methylparaben, Isopropyl Alcohol, Moringaoleifera Seed Oil, Trideceth-6, Hexyl Cinnamal, Linalool, Cetrimoniumchloride, Limonene, Arginine, Hydrolyzed Soy Protein, Ethylhexylmethoxycinnamate, Coumarin, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Vegetableprotein PG-Propyl Silanetriol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Účinok
Lesk, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Normálne Hotovo!
Objem
250 ml Hotovo!
Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Normálne Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REDKEN Curvaceous Conditioner 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDKEN Curvaceous Conditioner 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Redken Curvaceous hajbalzsam 250 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií