Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Aplikace

REMAX MyMax holiday set

Zobraziť katalóg
REMAX MyMax holiday set
Powerbank - Vodotesné puzdro, selfie tyč
Kód:  RMAX50b1 Produktové číslo:  SET-002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REMAX MyMax holiday set

Praktický set na cesty pre váš chytrý telefón. Balenie obsahuje Power Bank, vodotesné puzdro na smartphone a selfie tyč.

  • Power Bank v bielom prevedení disponuje kapacitou 10 000 mAh a poskytuje nabíjací prúd 2,1 ampéra. Naviac je opatrená prepäťovou ochranou. Je tiež vybavená dvojicou USB portov, vstavaným displejom so stavom nabitia a praktickú LED žiarovkou.
     
  • Univerzálne vodotesné puzdro s rozmermi 19 × 10,8 cm vám poslúži pri vašich potulkách prírodou. Vďaka nemu nemusíte mať strach o váš chytrý telefón. Zabráni prieniku vody a piesku. Naviac umožňuje ovládanie dotykovej obrazovky telefónu vďaka mäkkému a priehlednému silikónovému materiálu.
     
  • Selfie tyč je ideálnym pomocníkom pri tvorbe autoportrétov. Dĺžka ramena je dostatočných 95 cm a otáča sa o 360 °. Je vybavená káblom s 3,5 mm jackom pre ovládanie spúšte.

 

Technické parametre p owerbanky:
Napätie: 5 V
Kapacita 10 000 mAh

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!
Max. výstupný prúd
1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Displej, LED svietidlo Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Displej, LED svietidlo Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REMAX MyMax holiday set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REMAX MyMax holiday set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte REMAX MyMax Urlaub Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte REMAX MyMax Urlaub Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REMAX MyMax holiday set.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií