AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume

Zobraziť katalóg
Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume
3,7 3 hodnotení
Kulmofén 800W, povrch z keramiky s keratínom, 2 teploty, 2 rýchlosti, 2 nadstavce termálne kefa 40/50mm
Kód:  REMKF005 Produktové číslo:  45496560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume Predaj skončil

Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume

Prvotriedne teplovzdušná kulma Keratín Therapy Protect & Volume od značky Remington pre extra rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave vysoko profesionálny a uchvacujúca účesy už behom pár minút a navyše v teple vášho domova.

Prístroje na úpravu vlasov Remington

Profesionálne nástroje Remington pre úpravu vlasov vždy zaujmú svojím štýlovým farebným i tvarovým dizajnom. Všetky prístroje od tejto značky sú navrhnuté tak, aby sa postarali o luxusné styling a individuálnu úpravu vlasov. Keramický povrch nástrojov vlasom dodá perfektne lesklý a zdravý vzhľad v niekoľkých málo krokoch. Teraz si teda môžete vytvoriť dokonalý účes v Salonová kvalite bez pomoci profesionálov a k tomu v pohodlí vášho domova!

Remington Keratín Therapy Protect & Volume

Rotačná teplovzdušná kulma na vlasy Remington Keratín Therapy Protect & Volume vás uchváti nielen svojím moderným štýlovým vzhľadom a vysokým výkonom, ale tiež aj možnosťou výberu z 2 dostupných teplôt a 2 rýchlostí prúdenia vzduchu. Povrch pracovnej plochy je vyrobený z unikátnej kombinácie zdokonalenej keramiky a keratínu pre dokonalú starostlivosť a posilnenie vlasov počas ich úpravy. Starosti s nepríjemným krepatením a statickým efektom sa stanú minulosťou!

V balení kulmy Keratín Therapy Protect & Volume nájdete tiež 2 kvalitné nástavce - 50mm termálne kefa so zmiešanými štetinami a 40mm termálne kefa tiež so zmiešanými štetinami - pre rozdielny vzhľad vašich kučier. Pre ich jednoduché a rýchle uzamknutie či naopak uvoľnenie je určené tlačidlo na rukoväti. Tam je umiestnený aj prepínač rotácie pre výber smeru otáčania kefy. Úprava vlasov tak nikdy nebola jednoduchšie!

Hlavné prednosti výrobku:

  • Vysoký výkon pre rýchle vysúšanie
  • Možnosť výberu z 2 teplôt/rýchlostí prúdenia vzduchu
  • Povrch z kombinácie zdokonalenej keramiky a keratínu
  • Prepínač rotácie pre výber smeru otáčania kefy
  • 2 nástavce pre rozdielny vzhľad kučier
  • Otočný kábel
  • Praktické očko na zavesenie

Parametre a špecifikácia

Príkon
800 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Počet teplôt
2 Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
800 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Počet teplôt
2 Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keratin Behandlung Remington AS8090 Protect & Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keratin Behandlung Remington AS8090 Protect & Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington Keratin Therapy AS8090 Protect & Volume.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií