PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Remington H0747 Jumbo Rollers

Zobraziť katalóg
Remington H0747 Jumbo Rollers
4,5 7 hodnotení
Elektrické natáčky 12ks, 2 veľkosti 4x43mm a 8x38mm, keramika s iónovou technológiou, 12 štipcov, 12 pinetiek, studené konce
Kód:  REMNV002 Produktové číslo:  45321560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington H0747 Jumbo Rollers

Elektrické natáčky Remington H0747 Jumbo Rollers sú nepostrádateľným spoločníkom vhodným pre každú ženu milujúcu odolné, dlhotrvajúce a predovšetkým nadýchané vlny. Celý systém disponuje hneď niekoľkými technológiami a vychytávkami, vďaka ktorým uspokojí aj tie najnáročnejšie dámy.

12 zamatovo jemných natáčok spoločne s iónovou technológiou zaručí tie najlepšie ak vašim vlasom najjemnejšie možné výsledky. Okrem toho je v každej z nich umiestnené exkluzívne voskové jadro , Ktoré nielen že zaistí veľmi rýchle vytvarovanie účesu, ale tiež jeho dlhodobejšie styling. Navyše je celý systém vybavený 12 farebne odlíšenými klipsami a 12 Pineta, s ktorými máte všetko, čo potrebujete.

Jednoducho povedzte stop zbytočné a najmä finančne náročné návšteve profesionálneho salónu a vytvorte všetko u vás doma.

  • 12 zamatovo jemných natáčok (2 veľkosti: 4x 43 mm, 8x 38 mm)
  • Exkluzívne voskové jadro na udržanie vysokej teploty, rýchlejšie vytvarovanie vlasov a dlhodobejší styling
  • Keramika s iónovou technológiou pre lesklé vlasy bez krepovatenia
  • Kontrolka zapojenia
  • 12 farebne odlíšených klipsov na jednoduché pripevnenie natáčok
  • 12 farebne odlíšených pinetiek
  • Studené konce natáčok

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington H0747 Jumbo Rollers Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington H0747 Jumbo Rollers. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington H0747 Jumbo-Rollen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington H0747 Jumbo-Rollen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington H0747 Jumbo hengerek.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií