Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Remington HC5600 Pro Power

Zobraziť katalóg
Remington HC5600 Pro Power
4,9 9 hodnotení
Zastrihávač 2v1 na vlasy a fúzy, systém Dual Boost, čepele s titánovým povrchom, 2 nastaviteľné hrebene 3-42mm, 1 hrebeň na strnisko 1.5mm, doba prevádzky 120min, doba nabíjania 4.5hod
Kód:  REMZVL06 Produktové číslo:  43164560100 Stránky výrobcu
Remington HC5600 Pro Power Predaj skončil

Remington HC5600 Pro Power

Špičkové technológie pre kozmetické salóny celého sveta.

Renomovaná firma Remington pomáha špičkovým odborníkom kozmetických salónov celého sveta už viac ako sedemdesiat rokov. Ergonomické produkty zo zlepšeným rezným výkonom - ktoré nielen výborne fungujú, ale tiež sa starajú o vaše vlasy - pripravujú odborníci z oblasti inovácií za použitia špičkových technológií. Zdokonalený motor Pro Power sa môže pochváliť dvojnásobným výkonom a impozantnou najvyššou rýchlosťou strihania  všetkých typov vlasov. Mokré alebo suché vlasy - vždy predvedie rýchly a presný strih.

Výbava na profesionálny výkon umožňuje každý druh strihacích úkonov

Remington HC 5600 patrí do najrýchlejšieho a najvýkonnejšieho radu zastrihávačov od značky Remington. Presné samoostriace a samomazné brity sú vyrobené modernou pokročilou technológiou z kvalitnej zušľachtenej ocele s titánovým povrchom. Pre starostlivý výber druhu zastrihávania sú k dispozícii dva nastaviteľné hrebene na zastrihávanie na výšku 3 mm až 42 mm. Protišmykový povrch rukoväte a bezšnúrové používanie umožňuje trvalú a pohodlnú prácu. Doba potrebná na úplné nabitie (pomocou micro USB kábla) je len 4,5 hodiny a je možné použiť aj 10 minútové rýchle nabitie. Vo výbave je tiež čistiaca kefa a fľaštička s olejom.

Kľúčové vlastnosti

  • Motor Pro Power pre najvyššiu rýchlosť presného strihania
  • Presné samoostriace britvy z kvalitnej zušľachtenej ocele s titánovým povrchom
  • Systém Dual Boost na vlasy a fúzy, hrebeň na strnisko (1,5 mm)
  • Dva nastaviteľné hrebene pre výšku 3 až 42 mm
  • Lítiová batéria pre 120 minút prevádzky a 10 minút trvajúce rýchle nabitie
  • Systém "Quick Wash" pre ľahké umývanie
  • Systém odnímania čepele na ľahké čistenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington HC5600 Pro Power
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington HC5600 Pro Power. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington HC5600 Power Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington HC5600 Power Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington HC5600 Pro Power.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií