Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper

Zobraziť katalóg
Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper
4,5 4 hodnotení
Strojček na vlasy čepele AcuAngle s titánovým povrchom, bezdrôtový, lítiová batéria s výdržou až 75 min, nabíjanie 4 hod, funkcia rýchleho nabitia, LED ukazovateľ nabitia, prispôsobivé hrebienky "SlideSelect" s automatickým zámkom, 2 nastaviteľné hrebene 1-44 mm, USB dobíjanie
Kód:  REMZT007 Produktové číslo:  43197560100  Stránky výrobcu
Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper Predaj skončil

Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper


Účes ako zo salóna

Precízna úprava vlasov nebola nikdy jednoduchšia. Získajte svoju požadovanú dĺžku a dosiahnite výsledky hodné návštevy salóna vďaka nášmu precíznemu zastrihávaču v pohodlí vášho domova. Udržiavajte si svoj vzhľad alebo ho zmeňte na celkom nový a to vďaka jednému prístroju. Tento zastrihávač je veľmi jednoduchý na údržbu, iba vysuniete čepele a umyjete ich pod vodou. Naozaj je to tak jednoduché.


Kľúčové vlastnosti

  • Zdokonalená geometria čepelí pre efektné zastrihnutie
  • Lítiová batéria - pre dosiahnutie optimálneho výkonu aj s nízkou úrovňou nabitia
  • Doba prevádzky až 75 minút
  • Zakončenie čepelí šetrné k pokožke
  • Funkcia Turbo Boost
  • Vyberateľné a umývateľné čepele
  • USB nabíjanie
  • LED ukazovateľ nabitia

Dokonalé prispôsobenie

Posuvný prepínač na bočnej strane zastrihávača umožňuje jednoduché prispôsobenie dĺžky zastrihnutia, takže môžete prispôsobiť účes vašim požiadavkám. Titánový povrch čepelí AcuAngle umožní ich dlhotrvajúce a flexibilné použitie. A navyše, funkcia Turbo Boost vám poskytne mimoriadny výkon jednoduchým stlačením tlačidla.


Bezkáblová prevádzka batérie

Zdokonalená geometria čepelí sa postará o efektné a presnejšie zastrihávanie. Určite uvítate prispôsobivé hrebienky SlideSelect s automatickým zámkom. Lítiová batéria s dobou prevádzky až 75 minút vám zabezpečí dosiahnutie rýchleho a presného zastrihnutia a vďaka zdokonalenému LED ukazovateľu nabitia sa stane nečakané vybitie počas zastrihávania minulosťou. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington HC5700 E51 Haarschneider PrecisionCut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington HC5700 E51 Haarschneider PrecisionCut. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií