AD homeoffice PET

Remington HC5900 E51 PrecisionCut Hair Clipper

Zobraziť katalóg
Remington HC5900 E51 PrecisionCut Hair Clipper
5 1 hodnotení
Strojček na vlasy čepele AcuAngle s titánovým povrchom, bezdrôtový, lítiová batéria s výdržou až 90 min, nabíjanie 4 hod, funkcia rýchleho nabitia, LED ukazovateľ nabitia, prispôsobivé hrebienky ,,SlideSelect" s automatickým zámkom (1-42 mm), plne umývateľný, odnímateľné a umývateľné čepele , USB dobíjanie
Kód:  REMZT006 Produktové číslo:  43200560100 Stránky výrobcu
Remington HC5900 E51 PrecisionCut Hair Clipper Predaj skončil

Remington HC5900 E51 PrecisionCut Hair Clipper


Účes ako zo salónu

Hľadáte výkonný a spoľahlivý strojček pre rýchlu úpravu vašich vlasov? Zastrihávač Remington PrecisionCut HC5900 vám vďaka zdokonalenej geometrii čepeľou zaručí väčší záber a vždy perfektný strih. AcuAngle čepele s titánovým povrchom sú navrhnuté pre precízne zastrihnutie zo všetkých uhlov a ich konce sú samozrejme šetrné k vašej pokožke. Pomocou prispôsobivých SlideSelect hrebienkov s automatickým zámkom si nastavíte dĺžku strihu, ktorá vám bude najviac vyhovovať.


Kľúčové vlastnosti

  • Poradí si s kratšími i dlhšími vlasmi
  • Nový uhol ostria 42° pre maximálne pokrytie
  • Precízne zastrihnutie s čepeľami AcuAngle
  • Nabíjanie 4 hodiny s LED indikátorom stavu batérie
  • Bezdrôtová prevádzka až 90 minút
  • Hrebienky SlideSelect s automatickým zámkom
  • Plne umývateľný, vyberateľné čepele
  • Funkcia Turbo Boost
  • Lítiová batéria
  • USB dobíjanie

Dokonalé prispôsobenie

Dajte zbohom zarasteným stranám. Prispôsobivé hrebienky SlideSelect predstavujú všetko, čo potrebujete k vytvoreniu štýlového vzhľadu v akejkoľvek dĺžke, a to všetko vďaka jednému zastrihávaču. Ďalšia pridaná funkcia Turbo Boost dodá strojčeku mimoriadny výkon jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Pre jednoduchú údržbu je celý strojček umývateľný, vrátane odnímateľných čepelí.


Bezdrôtová prevádzka na batériu

Strihač nabijete pohodlne za 4 hodiny a bez problému vydrží až 90 minút bezdrôtového chodu na lítiovú batériu. Úroveň nabitia môžete sledovať cez LED ukazovateľa a výhodou je tiež USB dobíjanie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington HC5900 E51 PrecisionCut Hair Clipper
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington HC5900 E51 PrecisionCut Hair Clipper . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington HC5900 E51 PrecisionCut Haarschneider. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington HC5900 E51 PrecisionCut Haarschneider. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington HC5900 E51 Precision Cut hajvágó.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií