AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Retlux RSL 1 PIR

Zobraziť katalóg
Retlux RSL 1 PIR
4,0 2 hodnotení
Pohybový senzor stropný, 360°
Kód:  RTX100a Produktové číslo:  RSL 1 PIR Stránky výrobcu

Retlux RSL 1 PIR

Nechajte vaše svetlá automaticky reagovať na váš pohyb. Len čo vstúpite do garáže alebo dielne, svetlo sa automaticky rozsvieti. Keď ponesiete niečo ťažké, nebudete sa musieť obťažovať rozsvietením. Stropný pohybový senzor so zorným poľom 360° nájde využitie v každej domácnosti alebo kancelárii. Keď zaznamená pohyb, automaticky rozsvieti pripojené svetlo, a tým vám uľahčí pohyb.

Kľúčové vlastnosti

  • Stropný senzor
  • Zorné pole 360°
  • Ideálny do domácnosti aj kancelárie
  • Automaticky rozsvieti svetlo

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Typ detekcie
pohybu Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
pohybu Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Retlux RSL 1 PIR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Retlux RSL 1 PIR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Retlux RSL 1 PIR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Retlux RSL 1 PIR.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií