Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Retlux RXL 11

Zobraziť katalóg
Retlux RXL 11
5 3 hodnotení
Svetelná reťaz vianočná, 6 + 5 m, 60x LED 3,6 W, 230 V, teplá biela, krytie IP44 (chránené pred striekajúcou vodou)
Kód:  RTX160k Produktové číslo:  RXL 11 Stránky výrobcu

Retlux RXL 11

Vianočné osvetlenie patrí v dnešnej dobe k čoraz obľúbenejším ozdobám, nehovoriac o tom, že ho ľudia dávajú nielen domov na stromček alebo do okien, ale aj von na fasádu či terasu. Práve na tieto účely vám ponúkame nádhernú vianočnú reťaz, ktorá pozdvihne atmosféru na vyššiu úroveň a rozžiari nejedny oči malých obdivovateľov a okoloidúcich.

Na tejto vianočnej reťazi s dĺžkou 11 metrov zažiari hneď 60 čírych LED žiaroviek, ktoré sú od seba vzdialené každých 10 cm a vyžarujú príjemne teplé biele svetlo. Sú napájané 30 V trafom do zásuvky a práve vďaka krytiu IP44 sú chránené pred striekajúcou vodou, takže ich môžete použiť nielen v interiéri, ale aj kdekoľvek vonku. Preto na nič nečakajte a kúpte si osvetlenie, ktorým ozdobíte čokoľvek, čo vám len napadne.

Kľúčové vlastnosti

  • Vianočná reťaz na vnútorné aj vonkajšie použitie
  • Obsahuje 60 úsporných LED žiaroviek
  • Krytie IP 44
  • Dĺžka osvetleného kábla 6 metrov
  • Dĺžka prívodného kábla 5 metrov

Parametre a špecifikácia

Počet LED
60 Hotovo!
Dĺžka
6 m Hotovo!
Stupeň krytia
IP44 Hotovo!
Farba svetla
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Počet LED
60 Hotovo!
Dĺžka
6 m Hotovo!
Stupeň krytia
IP44 Hotovo!

Farba svetla

Farba svetla
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Retlux RXL 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Retlux RXL 11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Retlux RXL 11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Retlux RXL 11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Retlux RXL 11.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií