Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Retraky Animalz Monkey

Zobraziť katalóg
Retraky Animalz Monkey
Slúchadlá konektor Jack 3.5mm, 1m
Kód:  RR415e Produktové číslo:  EUAUDFMNKY

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Retraky Animalz Monkey

Roztomilá slúchadlá Retraky Animalz Monkey špeciálne navrhnutá pre malé poslucháčov. Ich prevedenie v tvare opičky je ako stvorené pre malé hlavy a uši. Nastaviteľná čelenka umožňuje dokonalé prispôsobenie každej hlavičke. Navyše slúchadlá disponujú jedinečnou technológiou, ktorá sa stará o to, aby úroveň hlasitosti neprekročila 85 dB. Vďaka tomu si môžete byť 100% istí, že nebude ohrozený sluch vašich detí.

Mimoriadny komfort bez zamotaného kábla

Slúchadlá Retraky však majú aj ďalšie nespornú výhodu. Po vybratí z batohu či vrecka je nebudete musieť rozmotávať. Sú vybavené zvinovacím mechanizmom, ktorý zaručí, že sa kábel nikdy nezamotá. Stačí teda zatiahnuť za koniec kábla s pozláteným 3,5 mm konektorom a ihneď budete mať k dispozícii 1 m dlhý kábel.

Rozkošná mäkká tkanina, nízka hmotnosť a nádherný zvieracie dizajn zabezpečí maximálny komfort pri výletoch, cestovaní či domácim počúvania. Rodičia tak môžu relaxovať s vedomím, že uši ich detí sú v bezpečí.

Kľúčové vlastnosti

  • bezpečná slúchadlá pre deti
  • zvinovací mechanizmus
  • roztomilý dizajn
  • maximálna hlasitosť 85 dB

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Retraky Animalz Monkey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Animalz Monkey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETRAK Animalz Monkey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETRAK Animalz Monkey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RETRAK Animalz Monkey.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií