PET PET

RETRAK Lightning Charge & Sync 1m zelená

Zobraziť katalóg
RETRAK Lightning Charge & Sync 1m zelená
Dátový kábel Certifikácia, nabíjanie a synchronizácia MFI Zariadenie Apple s bleskovým konektorom, 1m, max. 2.4A
Kód:  RR344a6 Produktové číslo:  EULTUSBGN
RETRAK Lightning Charge & Sync 1m zelená Predaj skončil

RETRAK Lightning Charge & Sync 1m zelená

RETRAK Kábel Apple Lightning Charge & Sync bol navrhnutý pre prenos dát a synchronizáciu pre iPhone 5S, iPhone 5C, iPad (4. generácia), iPad mini, iPod touch (5. generovanie) a iPod nano (7. generácie). V strede je pásikový mechanizmus chránený pevným plastovým krytom, ktorý si môžete vychutnať najmä počas celodenného nosenia v taške alebo vrecku. Toto riešenie bez zložitého skrúteného drôtu vám pomôže udržať vás v akomkoľvek inom úložnom priestore.

Existuje niekoľko farebných verzií iPhone 5S a iPhone 5C dostupných od spoločnosti Apple, aby ste si vybrali nelegálnu kombináciu pre vaše zariadenie. Ak potrebujete kábel so spoľahlivým dizajnom, vynikajúcou vodivosťou a zelenou farbou, je to dobrá voľba.

Kľúčové vlastnosti

  • Nabíjanie iPhone, iPad a iPod s bleskovým konektorom
  • Synchronizujte médiá, fotografie, súbory
  • Vystužená konštrukcia
  • Dĺžka 1 m (natiahnutá)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RETRAK Lightning Charge & Sync 1m zelená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Lightning Charge & Sync 1m zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETRAK Lightning Charge & Sync 1 m grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETRAK Lightning Charge & Sync 1 m grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RETRAK Lightning Charge & Sync 1m, zöld.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií