Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml

Zobraziť katalóg
REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml
5 4 hodnotení
Kondicionér bezoplachový, účinok: objem, lesk a regenerácia, typ vlasov: jemné - 36,50 €/1 l
Kód:  KSVL2661 Produktové číslo:  8432225076270
REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml Predaj skončil

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner

Kondicionér Equave je dvojfázový prípravok, ktorý je určený pre všetky typy vlasov a získanie ich väčšieho objemu. Prípravok zaisťuje ľahšie rozčesávanie vlasov, dodáva im objem a nádherný lesk. Vďaka poslednej generácii polymérov kondicionér jedinečným spôsobom vlasy spevní bez zbytočného zaťaženia. Kondicionér má rýchle a jednoduché použitie bez oplachovania. Doprajte si prípravok, ktorý vaše vlasy zanechá posilnené, lesklé a s perfektným objemom!

Šetrná vlasová starostlivosť v podobe bezoplachového kondicionéru vlasy vyživuje, hydratuje a chráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Zaisťuje ľahšie rozčesávanie vlasov aj ich finálnu úpravu. Odstraňuje poletovanie vlasov a chráni ich pred krepatením. Prípravok vlasy nádherne prevonia, dodá im pružnosť a neprehliadnuteľný lesk. Ošetrujte svoje vlasy kondicionérom, ktorý im dodá objem!

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, najmä pre krehké a bez objemu.

Použitie:
Aplikujte dostatočné množstvo prípravku na umyté a uterákom vysušené vlasy. Neoplachujte!


Zloženie:
Aqua (Water) (Eau),lCyclotetrasiloxane, Cyclopentasilioxane, Dimethecone,lPEG-12 Dimethicone, Disiloxane,iPolyquaternium-6, Hydrolyzed Keratin,iTriethanolamine, VP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer,lDisodium EDTA-Copper, PhenyllTrimethicone, Polyquaternium-16, LacticlAcid, Wheat AminoiAcids, Dimethiconol, CocodimoniumiHydroxypropyl Hydrolized WheatiProtein, Cocodimonium HydroxypropyllHydrolized Keratin, Benzophenone-4,iParfum (Fragance), Limonene,lLinalool, Butylphenyl Methylpropional,iHexyl Cinnamal, BenzyliBenzoate, Citral, ImidazolidinyllUrea, Methylchloroisolinone, Methylisothiaziolinone,lCI 19140 (Yellowl5).



Parametre a špecifikácia

Účinok
Objem, Lesk, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Jemné Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!
Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Účinok

Účinok
Objem, Lesk, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Jemné Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!
Produktové línie: REVLON Equave 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Equave Volumizing Conditioner 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií