Protiplnění

REVLON Orofluido Mask 250 ml

Zobraziť katalóg
REVLON Orofluido Mask 250 ml
4,0 1 hodnotení
Maska na vlasy na normálne vlasy, oplachová - 37,96 €/1 l
Kód:  KSVL2042 Produktové číslo:  8432225031392

REVLON Orofluido Mask 250 ml

Maska na vlasy REVLON Orofluido Mask je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na hĺbkovú regeneráciu a hydratáciu vlasov. Maska je vhodná na všetky typy vlasov. Vďaka trom novinkám – šampónu, balzamu a maske, sa rituál krásy stáva kompletným. Ucelená starostlivosť je založená na harmónii troch vzácnych prírodných olejov, ktoré regenerujú a posilňujú vlasy, dodávajú im oslňujúci lesk a nádhernú ľahkosť. Arganový olej je často nazývaný tekuté zlato z púšte. Cyperský olej je ako dotyk čistého hodvábu. Ľanový olej dodáva vlasom oslňujúci lesk a jedinečnú ľahkosť. Tento intenzívny hydratačný prípravok dokáže vaše vlasy do hĺbky regenerovať a zabezpečí im dokonalé ošetrenie a spoľahlivú ochranu.

Maska obsahuje katiónové látky s vyhladzujúcim efektom a redukciou účinku elektrostatického náboja na suchých a poškodených vlasoch. Bohatstvo účinných zložiek obklopí vaše vlasy a vráti im ich pôvodnú krásu. Delikátna vôňa ambry s vanilkovým základom vás prenesie do fascinujúceho sveta orientálnych vôní a poskytne vám jedinečný relaxačný zážitok. Doprajte svojim vlasom rituál krásy, aby boli zdravé a krásne!

Aktívne látky:

  • Arganový olej vlasy vyživuje a dodáva im ľahkosť a lesk.
  • Cyperský olej dodáva vlasom jemnosť a chráni ich proti voľným radikálom.
  • Ľanový olej zabezpečí vlasom okamžitý lesk, uzatvára a vyhladzuje vlasovú kutikulu.


Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.

Použitie:
Rovnomerne naneste na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút a dôkladne opláchnite. Pre dokonalý výsledok aplikujte 2 až 3-krát týždenne.

Tip:
Pridajte niekoľko kvapiek elixíru do Masky pre kompletný hydratačný a regeneračný efekt.

Objem:
250 ml

Zloženie:
Water, ceteary alcohol, dicetyldimonium chloride, cetrimonium chloride, fragrance, dimethicone, argania spinosa kernel oil, linseed seed oil, cyperus esculentus root oil, phenyl trimethicone, polyquaternium-10, PEG-150 distearate, hydroxyethylcellulose, polysorbate 60, ceteareth-20, isopropyl alcohol, sodium acetate, methylparaben, propylparaben, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, mica, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77491 (iron oxide).
 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ vlasov
Normálne Hotovo!
Objem
250 ml Hotovo!
Typ prípravku
Oplachová Hotovo!
Účinok
Hydratácia Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Normálne Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!
Produktové línie: REVLON Orofluido 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVLON Orofluido Mask 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Orofluido Mask 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVLON Orofluido Mask 250 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií