Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

REVLON Pro You Nutritive Shampoo 350 ml

Zobraziť katalóg
REVLON Pro You Nutritive Shampoo 350 ml
4,5 4 hodnotení
Šampón pre ženy, typ vlasov: suché, účinok: lesk, hydratácia, hladký účes a regenerácia, zloženie: S ceramidmi - 13,14 €/1 l
Kód:  KSVL2062 Produktové číslo:  8432225014166

REVLON Pro You Nutritive Shampoo 350 ml

Šampón REVLON Pro You Nutritive Shampoo je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na čistenie, hĺbkovú výživu a hydratáciu vlasov. Táto jedinečná vlasová starostlivosť je založená na extrakte z pšeničných proteínov a ceramidov, ktoré vlasy hydratujú, vyživujú a posilňujú. Dodávajú im oslňujúci lesk a nádhernú ľahkosť. Vďaka špeciálnemu zloženiu z extraktu z pšeničných proteínov a ceramidov dochádza k obnove prirodzeného hydrolipidného ochranného filmu vlasovej pokožky a hĺbkovej výžive vlasov. Vlasy dostanú späť svoju pevnosť, vitalitu a lesk!

Bohatstvo účinných zložiek obklopí vaše vlasy a navráti im ich pôvodnú krásu. Šampón je vhodný pre suché a dehydrované vlasy, ktorým pomáha získať späť ich jemnosť, krásu a prirodzený lesk. Doprajte svojim vlasom luxusný šampón, aby boli zdravé a krásne!

Aktívne látky:

Extrakt z pšeničných proteínov a ceramidov vlasy hydratujú, vyživujú a posilňujú, dodávajú im oslňujúci lesk a nádhernú ľahkosť.

Typ vlasov:
Pre suché a dehydrované vlasy.

Použitie:
Naneste na mokré vlasy a jemne napeňte. Dôkladne opláchnite!

Objem:
350 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S ceramidmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Hladký účes, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Suché Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S ceramidmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Hladký účes, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Suché Hotovo!

Objem

Objem
350 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVLON Pro You Nutritive Shampoo 350 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Pro You Nutritive Shampoo 350 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVLON Pro You Nutritive Shampoo 350 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií