Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

REXONA Men Adrenalin Turbo 150 ml

Zobraziť katalóg
REXONA Men Adrenalin Turbo 150 ml
4,8 125 hodnotení
Antiperspirant – v spreji, chráni pred zápachom, vlhkosťou, aktivovaný pohybom
Kód:  DEO026 Produktové číslo:  8712561773829 Stránky výrobcu

REXONA Men Adrenalin Turbo 150 ml

Mimoriadne výkonný antiperspirant - dezodorant v spreji z rady Rexona Adrenalin pre mužov. Perfektne chráni proti poteniu aj zápachu. Predstavuje vynikajúcu ochranu aj v najvypätejších momentoch. Vďaka patentovanej technológii Motionsense reaguje priamo na pohyb a preto vždy poskytne dlhotrvajúcu ochranu proti nepríjemnému zápachu aj poteniu. V tomto dezodorante nájdete spojenie špičkovej technológie a nevšednej precíznosti. Nezradí vás, keď idete do akcie!

Rexona vás nezradí

  • Mimoriadna účinnosť proti zápachu a tvorbe potu
  • Technológia Motionsense - čím viac pohybu, tým vyššia účinnosť
  • Vynikajúca ochrana aj v najvypätejších momentoch
  • Svieža vôňa
  • Neobsahuje alkohol

Motionsense

Patentovaná technológia vďaka ktorej váš dezodorant „spozná“ ako intenzívne sa pohybujete. Ide o systém unikátnych mikrokapsúl obsiahnutých v antiperspirante, ktoré sa z povrchu podpazušia pozvoľne uvoľňujú a to o to viac, čím ste aktívnejší. Pri pohybe dochádza k ich prelomeniu, čím sa uvoľňuje vôňa. Vďaka tomu začína antiperspirant pôsobiť v tú správnu chvíľu - teda už pred začiatkom potenia.

Použitie

Aplikujte denne na pokožku v podpazuší. Ak získate pocit slabnutia účinku, jednoducho aplikáciu opakujte. Vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Coumarin, Limonene

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REXONA Men Adrenalin Turbo 150 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Men Adrenalin Turbo 150 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií