AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

REXONA Men Fresh Xtra Cool 150 ml

Zobraziť katalóg
REXONA Men Fresh Xtra Cool 150 ml
4,8 125 hodnotení
Antiperspirant v spreji - 13,73 €/1 l
Kód:  DEO022 Produktové číslo:  8711600300385 Stránky výrobcu

REXONA Men Fresh Xtra Cool 150 ml

Deodorant Rexona Men Xtra Cool poskytuje toľko sviežosti ako žiadny iný. Vyniká silnou prírodnou mentolovou vôňou. Pri rýchlejšom životnom štýle vás udrží sviežich po celú dobu. Technológia Motionsense aktívne ničí pot aj nepríjemný zápach. Vďaka nej budete mať pocit sviežosti a sucha až 48 hodín. Dôležitým prvkom je šikovná koncepcia spreju s uzamykateľnou hlavicou.

Účinky

  • Udržuje dlhotrvajúci pocit sviežosti
  • Bojuje proti nadmernému poteniu
  • Zabraňuje tvorbe nepríjemného zápachu
  • Nezanecháva biele stopy
  • Obsah 150 ml

Technológia

Rexona garantuje maximálnu ochranu proti poteniu. Značka patrí medzi celosvetovo najpredávanejšie výrobky v kategórii deodorantov a antiperspirantov. Patentovaná technológia Motionsense umožňuje byť vpredu pred mnohými výrobkami rovnakej kategórie. Vďaka mikrokapsuliam, ktoré sa z povrchu podpazušia pozvoľne uvoľňujú trením podľa toho ako aktívni práve ste. Pri pohybe sa aktivujú a vypúšťajú vône. Chráni tak nielen pri prejavoch potenia, ale aj pri potení samotnom. Rexona predstavuje garanciu sviežosti po celý - aj ten najnáročnejší deň.

Zloženie:

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

 
 
Produktové línie: REXONA Men Dry 150 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REXONA Men Fresh Xtra Cool 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA MEN Fresh Xtra Cool 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REXONA Men Fresh Xtra Cool 150 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií