Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

rhythm L1302S04

Zobraziť katalóg
rhythm L1302S04
Dámske hodinky
Kód:  KHO9557 Produktové číslo:  4513072966204

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

rhythm L1302S04

Nádherné dámske hodinky L1302S04 japonskej značky Rhythm si ihneď zamiluje každá žena, ktorá rada nosí štýlové a originálne hodinky. Puzdro z nerezovej ocele je zdobené čírymi kryštálmi, ktoré sa krásne trblietajú. Hodinky sa vďaka oceľovému remienku s klasickým zapínaním pohodlne nosí. Okrúhly ciferník sa ukrýva pod zafírovým sklíčkom. Sklíčko zo zafíru je mnohonásobne odolnejší, ktoré minerálne sklíčka u iných hodiniek, aj preto je veľmi odolné voči poškriabaniu a inému poškodeniu. Hodinky tak budú vždy vyzerať, ako by ste ich práve vybrali z krabičky. 

kľúčové vlastnosti

  • Okrúhle púzdro zdobené trblietavými kamienkami
  • Originálne zlaté prvky
  • Zafírové krycie sklíčko
  • Vrátane darčekové krabičky
  • Vodotesnosť 3 ATM

Hodinky taktiež zaujmú pozlátenými prvky, ktoré ešte viac zvýrazňujú ich už tak originálny vzhled. Vďaka tomu je možné hodinky využívať ako doplnok ku každodennému outfitu, ale aj k večernej róbe. Výrobcom udávaná vodotesnosť dosahuje hodnoty 3 ATM, nemusíte tak mať strach zo striekajúcej vody napr. pri umývaní rúk. Hodinky sú dodávané v darčekovej krabičke opatrené logom výrobcu, a ak chcete obdarovať svoju ženu či priateľku krásnym darčekom, budú tieto hodinky ideálnou voľbou.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre rhythm L1302S04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rhythm L1302S04. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rhythm L1302S04.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií