Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Rip Curl Circle Combine SS Tee Black, veľkosť 14

Zobraziť katalóg
Rip Curl Circle Combine SS Tee Black, veľkosť 14
Tričko dámske
Kód:  SPT114340 Produktové číslo:  9345313929299
Rip Curl Circle Combine SS Tee Black, veľkosť 14 Predaj skončil

Rip Curl Circle Combine SS Tee Black, veľkosť 14

Túžite po ležérnom tričku, ktoré by dokázalo šikovným spôsobom zvýrazniť vaše prednosti? S modelom Circle Combine od značky Rip Curl sa budete cítiť ako dámy bez toho, aby ste sa museli vzdať obľúbeného športového štýlu. Pohodlný voľnejší strih regular fit dômyselne zakryje drobné nedostatky a zaistí voľnosť pohybu. Originálna potlač kruhového tvaru na prednej strane dodáva tričku osobitý ráz. Perfektne sa hodí ako na rekreačné voľnočasové aktivity ako sú prechádzky či výlety, tak aj na príjemné popoludňajšie posedenie pri káve či čaji. .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rip Curl Circle Combine SS Tee Black, veľkosť 14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl Circle Combine SS Tee Black velikost 14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Kreis Kombinieren SS Tee Schwarz Größe 14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Kreis Kombinieren SS Tee Schwarz Größe 14. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rip Curl Circle össze SS Tee Fekete mérete 14.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií