Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Riwall RPM 4635

Zobraziť katalóg
Riwall RPM 4635
4,5 4 hodnotení
Benzínová kosačka – benzínová s pojazdom, 2.6kW, 139ccm, T 475 OHV 4-takt, záber 46cm, ústredné nastavenie výšky kosenia 25–75mm, mulčovanie, úplne zložiteľné ergonomické riadidlá, objem koša 60l, hmotnosť 34.5kg
Kód:  GAR111a Produktové číslo:  PM12B1601023B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Riwall RPM 4635

Dajte do poriadku vašu zeleň aj na ťažšie prístupných miestach. Obrovská výhoda benzínových záhradných zariadení je v možnosti vziať si ich aj na vzdialenejšie a horšie prístupné miesta. Kosačka disponuje motorom s obsahom 139 cm3 a dostatočným výkonom až 2,6 kW, čo poskytuje dostatočnú dynamiku pri naberaní potrebných pracovných otáčok.

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčná benzínová kosačka 3 v 1 s variabilným pojazdom
  • Zber + mulčovanie + zadné vyhadzovanie
  • Ergonomické, mäkčené, maximálne pohodlné, výškovo nastaviteľné a ľahko zložiteľné riadidlá
  • Centrálne nastavenie výšky kosenia do 7 pozícií – prvé dve pozície na tzv. anglický trávnik
  • Plastová ochrana prednej časti stroja
  • Mulčovacia záslepka
  • Špeciálny kôš pre alergikov

Premyslená do každého detailu

Táto kosačka je vybavená pojazdom so štyrmi voliteľnými rýchlosťami. Vďaka výkonnému motoru s nízkou spotrebou, vysokým krútiacim momentom a nožom so záberom 46 cm sa vám bude kosiť hladko a rýchlo. Iste oceníte aj detailne prepracovanú rukoväť s mäkčeným držadlom, skladacím systémom na jednoduchý transport a možnosťou nastavenia výšky. Kosačka sa dokáže jednoducho prispôsobiť povrchu na vašej záhrade vďaka možnosti nastavenia kosenia v siedmich pozíciách, z ktorých dve sú špeciálne upravené na anglický trávnik.

Konštruovaná i pre alergikov

Tento špeciálne upravený kôš ocenia hlavne alergici. Je totiž vybavený odvodmi vzduchu do strán a tkaninou koša s rôzne priepustnými vrstvami. To zaručuje výborný zber aj pri nízkej priepustnosti prachu a hlavne minimum prachových a peľových látok fúkaných do vašej tváre.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Riwall RPM 4635 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Riwall RPM 4635 .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií