Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Diskusia k Riwall RPM 5135

Zobraziť katalóg
Riwall RPM 5135 - Benzínová kosačka

Diskusia k Riwall RPM 5135

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Riwall RPM 5135, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Riwall RPM 5135 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Riwall RPM 5135 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň prajem. V balení sa nachádzajú 2 typy sekacích nožov no v návode na obsluhu nie je uvedené, ktorý slúži na čo. Jeden je komplet rovný bez vytočených koncov a druhý s koncami zvlnenými. Prosím o radu, ktorý typ noža používať na bežné kosenie a ktorý na "mulčovanie".

Dobry den, chcem sa spytat na problem s touto kosackou, mam ju druhy rok a objavil sa problem. Po nastartovani motor bezi asi 3-5 sekund a zhasne. nestretli ste sa este s takym niecim?

Dobrý večer, mohla by som vás poprosiť o vysvetlenie čo znamená variabilný pojazd? údajne kosačka premyslená do detailu- Pojazd s variabilnou rýchlosťou. Ďakujem za vysvetlenie

dobry den kde bych našel lanko na pojezd ke koupeni

Dobrý deň. Ktorý klinovy remeň je vhodný na pohon pojazdu riwall 5135 pro

Dobrý deň, aký najväčší sklon môžem touto kosačkou kosiť? V návode sa píše 20* (stupňov) my však v záhrade mame aj cca45* kopček, ktorý treba kosiť.

Dobrý deň prajem, na balení je jasne napísaná 4 ročná záruka. Prosím vás, ako to je s tou zárukou? Ďakujem vám.

zdravim chcem sa spitat pisete ze kosacka ma pojazd zo 4 volitelnymi rychlostami jeto pravda alebo ako sato nastavuje kupil som na alze jeto pravda?

tak ma 3,7 alebo 2,6kw?

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií