Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Robot Emiglio

Zobraziť katalóg
Robot Emiglio
výška 53 cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa5681 Produktové číslo:  8595582222572

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Robot Emiglio

Neuveriteľne veľký, veselý a priateľský spoločník je robot Emiglio! Nikdy neodvráva a reaguje na najmenší pohyb tvojej ruky. Veľmi jednoducho sa ovláda pomocou náramku, do ktorého môžeš hovoriť a Emiglio bude všetko opakovať. Dáš mu niečo na tácku a on ti to prinesie, môžeš ho využívať ako čašníka. Len si predstav, robot ti prinesie desiatu. Ako správny robot je vybavený svetlom. Zažiješ s ním veľa zábavných chvíľ, nech budeš sám, s rodinou alebo kamarátmi. Oblé tvary robota a veselé farby z neho robia neobyčajne príjemného a milého spoločníka.

Čo Emiglio vie

  • Reaguje na najmenší pohyb ruky a nasleduje ho
  • Je ovládaný pomocou náramku
  • Opakuje slová
  • Donesie položené veci na tácke
  • Vybavený je svetlom

Ovládanie robota

Funkcie robota a celá technológie sú navrhnuté tak, aby boli ľahko pochopiteľné a aby zabezpečovali bezproblémové hranie. Hračka je určená predovšetkým pre deti od 4 do 7 rokov, avšak urobí radosť aj deťom starším. Tiež dospelým sa Emiglio bude páčiť a zaručene ho budú ukazovať všetkým návštevám. Urobte radosť svojim deťom i sebe, kúpte si skvelého kamaráta!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Robot Emiglio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Robot Emiglio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Robot Emiglia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Robot Emiglia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: robot Emiglia.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií