Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RODE Stereo VideoMic Pre

Zobraziť katalóg
RODE Stereo VideoMic Pre
4,0 2 hodnotení
Mikrofón Vďaka svojim rozmerom a kompaktnosťou ideálny stereo mikrofón pre digitálne zrkadlovky a malé domáce videokamery. Vysoko citlivé 1/2 "kardioidná kondenzátorové kapsule v XY umiestnenia pre široký stereo obraz s prirodzenou hĺbkou. Integrovaný shock mount poskytuje vynikajúcu izoláciu kapslí od vibrácií a manipulačného, ktorý by degradoval nahrávku. Filter hornej priepustu na 75Hz pre elimináciu nízkofrekvenčného nežiaduceho ruchu.-10dB PAD umožňuje znížiť citlivosť mikrofónu - ideálne pre hlasitý zdroj signálu. Špeciálne funkcie zosilnenie signálov o 20dB - je ak je aktivovaná, redukuje sa podiel väčšinou nekvalitných interných predzosilňovačov zrkadloviek a kamier na výslednom zvuku. Frekvenčný rozsah 40Hz - 20kHz. Maximum SPL 134 dB. Výstupný konektor 3,5 mm jack. Napájanie 9V baterkou
Kód:  ROD004a Produktové číslo:  Stereo VideoMic Pro

RODE Stereo VideoMic Pre

RODE Stereo VideoMic Pro je príjemne kompaktný, smerový mikrofón s broadcast kvalitou zvuku zaznamenaného po boku digitálnych kamier a fotoaparátov. Polpalcové kondenzátorové kapsule s vysokým rozlíšením sú pevne umiestnené do poľa, kde poskytujú prirodzene znejúci stereo záznam. Nežiaducemu hluku pri manipulácii zabráni protišokový systém uchytenie účinne tlmiaci vibrácie, ktoré by prerástli do nepríjemného dunenie. Ideálne pre záznam hudby, atmosféry prostredia, ale najmä aj pre dobre počuteľný rozhovor.

Výhodou modelu je zvýšenie hladiny o 20 dB pre digitálne zrkadlovky. Umožňuje totiž užívateľovi znížiť úroveň predzosilňovača fotoaparátu. Účinne znižuje hluk vznikajúci vo fotoaparáte, kde je pomerne nízka kvalita zvukových obvodov. Voliteľný-10dB útlm hladiny umožňuje nahrávanie hlasných zvukových zdrojov, ako sú živé interpretácie hudby alebo pri motoršportu. Nastaviteľný je aj filter priepusty dvíhajúce citlivosť zo 40 Hz na 80 Hz, vďaka čomu sa vyhnete rušivému burácanie.

Parametre a špecifikácie:

Akustická charakteristika:
Tlakový spád

Smerová charakteristika:
Kardioida

Menič:
2x 1/2 "kondenzátorová kapsule

Frekvenčný rozsah:
40 Hz ~ 20 kHz (voliteľne 80 Hz)

Výstupná impedancia:
200 Ohm

Citlivosť:
-38,0 DB re 1 Volt/Pascal (12,60 mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz

Maximálna SPL:
SPL 134 dB SPL (@ 1kHz, 1% THD do 1k zaťaženie)

Ekvivalentná hladina hluku:
20 dB-A

Aktívna elektronika:
JFET impedančné konvertor

Možnosti napájania:
9V batéria

Konektor:
3,5 mm jack

Rozmery:
66 x 130 x 108 mm

Hmotnosť:
115 g

Parametre a špecifikácia

Šírka
66 mm Hotovo!
Výška
130 mm Hotovo!
Hĺbka
108 mm Hotovo!
Frekvencia od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Rozmery

Šírka
66 mm Hotovo!
Výška
130 mm Hotovo!
Hĺbka
108 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
200 Ohm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RODE Stereo VideoMic Pre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE Stereo VideoMic Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rode Stereo VideoMic Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rode Stereo VideoMic Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RODE Stereo VideoMic Pro.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií