Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROHNSON R-239

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-239
5 2 hodnotení
Elektrický gril záhradný elektrický, 1600 W, priemer grilovacej plochy 43 cm, teflónový povrch grilovacej plochy, napájací kábel 2,9 m + termostat, chladný povrch madiel, rozmery 482 x 462 x 360 mm
Kód:  ROHGR005 Produktové číslo:  R-239

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-239

Dizajnovo elegantný elektrický gril je možné použiť nielen vonku na záhrade, terase, ale aj v domácom prostredí. Gril možno kompletne vybrať zo stojanu a ľahko prenášať. Priemer nepriľnavej grilovacej plochy je 43 cm s príkonom 1600 W. Výhodou tohto grilu je termostat a stredový žliabok na odvod tuku do zbernej nádobky pre zdravšie grilovanie bez prepáleného tuku. Určite tiež oceníte extra dlhý napájací kábel s dĺžkou 2,9 m, stabilný podstavec a chladný povrch madiel na bezpečnú prevádzku. Na uľahčenie manipulácie sú vo výbave veľké pojazdné kolieska. Súčasťou dodávky je aj praktický odkladací košík a háčiky na zavesenie náčinia. Pripravte si pokrm s týmto skvelým grilom, kedykoľvek budete chcieť nezávisle na vonkajšom počasí. 

Kľúčové vlastnosti

  • Chladný povrch madiel
  • Gril je vyberateľný
  • Stredový žliabok na odvod tuku do zbernej nádobky
  • Nepriľnavý povrch grilovacej plochy
  • Extra dlhý kábel
  • Rozmery: 482 × 462 × 360 mm
  • Hmotnosť: 7,75 kg
 
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROHNSON R-239 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-239. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-239. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-239. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-239.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií