PET PET

Britax Römer KING II LS 2017, Black Marble

Zobraziť katalóg
Britax Römer KING II LS 2017, Black Marble
Autosedačka pre deti 9–18 kg, 5-bodový bezpečnostný pás, patentovaný systém upínania bezpečnostných pásov, nastaviteľná opierka hlavy a vodiace prvky, niekoľko polôh sklonu, odnímateľný poťah, čierna
Kód:  BABY0168 Produktové číslo:  BR16150F_BLACK MARBLE
Britax Römer KING II LS 2017, Black Marble Predaj skončil

Britax Römer KING II LS 2017, Black Marble

Autosedačka skupiny 1, určená pre deti od 9 do 18 kilogramov ponúka kvalitu a bezpečie pre vaše dieťa. Sedačka sa umiestňuje v smere jazdy. Má svetelný a akustický indikátor pásov, ktorý zaistí vašej ratolesti pohodlie a ochranu. Systém upínania bezpečnostných pásov je patentovaný a zaisťuje jednoduchú, bezpečnú a pevnú inštaláciu sedačky. Bezpečnostný pás je päťbodový a smeruje sily pôsobiace pri náraze cez silné kosti tela do sedačky. Pás je možné dokonale prispôsobiť veľkosti dieťaťa.  

Kľúčové vlastnosti

  • Od 9 do 18 kg - skupina 1
  • Umiestnenie v smere jazdy
  • Svetelný a akustický indikátor správneho zapnutia pásu
  • Päťbodový bezpečnostný pás
  • Patentovaný systém upínania bezpečnostných pásov
  • Mäkko čalúnený poťah vhodný na pranie

Pohodlie aj bezpečie

Hlboké a mäkké čalúnené bočnice zaisťujú optimálnu ochranu dieťaťa proti bočnému nárazu v rámci celej sedačky. Výkonné ramenné opierky obmedzujú pohyb dieťaťa dopredu a tiež  brzdia energiu, ktorá vznikne v prípade nehody. Výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás, ktorý jednoducho nastavíte aj pomocou jednej ruky, umožňujú sedačke rásť spolu s vaším dieťaťom, bez toho aby ste museli pás vyňať a znova navliesť. Štyri naklápacie polohy umožňujú nastaviť dieťaťu pohodlnú polohu na spanie, bez toho, aby ste ho rušili. Pridržiavače pásov napomáhajú jednoduchému usadeniu a vybratiu dieťaťa z autosedačky. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Römer KING II LS 2017, Black Marble
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer King II LS - Black Marble, 2017.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií