Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Britax Römer Primo 2016, Cosmos Black

Zobraziť katalóg
Britax Römer Primo 2016, Cosmos Black
Autosedačka pre deti 0-13kg, 3-bodový bezpečnostný pás, polstrovanie pásov a opierky hlavy, tienenie proti slnku, kompatibilný s úchytmi CLICK & GO ®, čierna
Kód:  BABY0369 Produktové číslo:  4000984140057
Britax Römer Primo 2016, Cosmos Black Predaj skončil

Britax Römer Primo 2016, Cosmos Black

Detská autosedačka Römer Primo 2016 Cosmos Black čiernej farby je určená pre deti o váhe od 0 do 13 kg a veku od 0 do 12 mesiacov. Autosedačka je povinným vybavením každého rodiča na prepravu dieťaťa v aute.Römer Primo 2016 ponúka pri jazdebezpečné pripútanie vďaka trojbodovému bezpečnostnému pásu. Ochranu proti nárazu a zároveň pohodlie zaručuje mäkko polstrovaná opierka hlavy a polstrovanie pásov. Dieťaťu sa bude v autosedačke pohodlne sedieť vďaka dodatočnému vankúšika na sedadle, ktorý mu poskytne prirodzenú polohu v spánku. Pomôže mu v aute rýchlo zaspať a vy sa tak plne môžete venovať riadeniu vozidla. Inštalácia autosedačky je veľmi jednoduchá, jej orientácia je proti smeru jazdy.

hlavné prednosti

  • trojbodový bezpečnostný pás
  • mäkko polstrovaná opierka hlavy
  • polstrovanie pásov
  • vankúšik na sedadle preprirodzenú polohu v spánku
  • tienenie proti slnku
  • kompatibilný s úchytkami CLICK & GO ®

Jednoduché nasadenie na kočíky Britax

Skvelou vychytávkou je tienenie proti slnku, ktoré dieťa ochráni pred nepríjemným žiarením slnečných lúčov do očí. Výhodou je, že tienenie nie je pripevnené k rukoväti, v ruke sa vám tak autosedačka bude ľahko niesť. Ďalšou veľkou prednosťou autosedačky je jej kompatibilita s úchytmi CLICK & GO ®, a to vďaka integrovaným adaptérom, pomocou ktorých ju ľahko pripevníte ku každému kočíku Britax, ktorý obsahuje funkciu CLICK & GO ®. Dieťa tak nemusíte zložito vyťahovať z autosedačky a premiestňovať do kočíka, ale stačí len autosedačku jednoducho nasadiť na konštrukciu kočíka. Oceníte to najmä, keď dieťa pri jazde zaspí a vy ho nemusíte zbytočne budiť vyťahovaním z autosedačky.

Doplňujúce informácie:

Určené pre:
Deti o váhe od 0 do 13 kg a veku od 0 do 12 mesiacov

Farba:
čierna

Rozmery:
53,5 × 44 × 62,5 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Römer Primo 2016, Cosmos Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Römer Primo 2017, Cosmos Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií