Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rovio Angry Birds Star Wars 30cm Leia

Zobraziť katalóg
Rovio Angry Birds Star Wars 30cm Leia
Plyšová hračka odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  AGR005a Produktové číslo:  022286940658 Stránky výrobcu
Rovio Angry Birds Star Wars 30cm Leia Predaj skončil

Rovio Angry Birds Star Wars 30cm Leia

Vyber si svoju obľúbenú postavičku v podobe roztomilého plyšáka zo známej zábavnej hry Angry BirdsStar Wars od firmy Rovio! S nežnou princeznou Leiou si užiješ veľa zábavy a zároveň sa stane tvoju vernou kamarátkou. Zaspávajte s ňou a po prebudení tí jej úsmev dodá obrovskú dávku energie a dobrej nálady.

Plyšová hračka je vyrobená z materiálu príjemného na dotyk, takže maznanie s ňou si priamo zamiluješ. Už z výrazu tváre princeznej Leiy spoznáš jej milú povahu a prítulnosť. Plyšáka Rovio Angry Birds si úplne obľúbiš, aj keď napríklad nie si zapáleným hráčom tejto hry. Najviac ho však ocenia tí, ktorí už hru dohrali - plyšová postavička Angry Birds bude pre ne predstavovať víťaznú trofej. Pozor - limitovaná edícia! Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov veku.


Doplňujúce informácie:

Motív:
Leia

Materiál:
Plyš

Obsah balenia:
1 x plyšák Angry Birds Star Wars - Leia

Veľkosť:
30 cm

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rovio Angry Birds Star Wars 30cm Leia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rovio Angry Birds Star Wars 30cm Leia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rovio Angry Birds Star Wars Leia 30 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rovio Angry Birds Star Wars Leia 30 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rovio Angry Birds Star Wars 30 cm Leia.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií