Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Diskusia k Rowenta SF4522D0 Liss & Curl Keratin Shine Elite

Zobraziť katalóg
Rowenta SF4522D0 Liss & Curl Keratin Shine Elite - Žehlička na vlasy

Diskusia k Rowenta SF4522D0 Liss & Curl Keratin Shine Elite

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rowenta SF4522D0 Liss & Curl Keratin Shine Elite, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rowenta SF4522D0 Liss & Curl Keratin Shine Elite ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rowenta SF4522D0 Liss & Curl Keratin Shine Elite vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, na pár stránkách jsem narazila, že tato žehlička nemá automatické vypnutí.. NA této stránce je napsáno že ano.. Jak je to možné? Je to stejný produkt?

Dobry den, je to mini zehlicka? nevidim nikde rozmery. Dekuji.

Dobrý den, Prosím je tato žehlička parní?

Dobrý den nemohu se rozhodnout kterou žehličku si pořídit zda tuto a nebo Remington S6500 Sleek Curl, mám dlouhé vlasy a moc si je nezehlím ani nekulmuji ale pro mimořádné případy bych si chtěla koupit žehličku co narovna i natočí a moc nezničí. Budu ráda když mi poradíte která z nich je pro mě lepší. Děkuji

Dobry den, je mozne pouzivat tuto zehlicku aj na mokre vlasy?

Dobry den. Jaky je rozdil mezi timto typem a typem SF4532E0.Dekuji za odpoved.

Dobrý den, je k této žehličce i obal, kryt v součásti balení?

Dobrý den, jak je dlouhý kabel od žehličky?

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií