Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

S tvárou anjela

Zobraziť katalóg
S tvárou anjela Film
2,5 4 hodnotení
Kód:  AVCA0056

S tvárou anjela

Hlavnou postavou filmu je režisér Thomas Lang (Daniel Brühl), ktorý dostane príležitosť nakrútiť film podľa pripravovanej knihy americkej novinárky Simone Fordovej (Kate Beckinsale). Tá sa zaoberá kontroverzným súdnym procesom študentky obvinenej z vraždy svojej spolubývajúcej. Simone a Thomas idú do Talianska, aby sa s prípadom bližšie zoznámili. Potom, čo navštívi miesto činu, začne Thomas pochybovať nielen o ľuďoch okolo seba, počnúc filmovými investormi a ľuďmi z tlače, ale aj sám o sebe a svojich motívoch. Zachráni ho až priateľstvo s Melaniou (Cara Delevingnová) mladou a jednoduchou britskou študentkou. Vďaka nej si začne uvedomovať, že nechce nakrútiť film o násilí a vine, ale o láske a nevinnosti. Chce namiesto toho natočiť film, ktorý bude obeť ctiť a ktorý sa sústredí na lásku, život a šťastie, ktoré jej boli odoprené.

Film bol inšpirovaný prípadom Američanky Amandy Knox, ktorá bola v roku 2007 spolu so svojím bývalým priateľom Raffaelom Sollecitom obvinená talianskym súdom zo zavraždenia svojej britskej spolubývajúcej Meredith Kercherovej. V roku 2009 súd poslal Amandu na 28 rokov a Raffaela na 25 rokov do väzenia za sexuálne motivovanú vraždu. V marci 2015 boli obaja definitívne zbavení obvinení najvyšším talianskym súdom. Proces sa vliekol 8 rokov a Amanda Knox si dohromady odsedela 4 roky.

 
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií