AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow

Zobraziť katalóg
Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow
3,0 1 hodnotení
Batoh s vystuženým vreckom na notebook. Batoh má aj menšie vrecko na zips na drobnosti a nastaviteľné ergonomické popruhy.
Kód:  SPT2902 Produktové číslo:  7340076129247 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow Predaj skončil

Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow

Radi cestujete alebo patríte medzi priaznivcov turistiky? Tak to by sa vám určite mohol hodiť tento praktický športový batoh od firmy Salming. Vyniká štýlovým dizajnom, ktorý ho v kombinácii so solídnym objemom 18 litrov stavia na vrchné priečky obľúbenosti. Do hlavného vrecka s prehľadom uložíte nejaké to oblečenie. Veľkým prínosom je aj vystužené vrecko na notebook, ktoré pre neho predstavuje solídnu ochranu pri prenášaní. Nechýba ani menšie vrecko na drobnosti, ako napríklad doklady, písacie potreby alebo mobilný telefón. Všetky vrecká sú uzatvárateľné zipsom pre maximálnu bezpečnosť. Po stránke komfortu je na tom tento batoh veľmi dobre, pretože jeho nastaviteľné popruhy sú príjemne vystužené a ergonomicky tvarované, takže vás nebude nikde nič tlačiť ani pri dlhších túrach.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický batoh za skvelú cenu
  • Štýlový dizajn
  • Vystužené vrecko na notebook
  • Veľké aj malé vrecko uzatvárateľné zipsom
  • Ergonomické popruhy pre komfortné nosenie

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Polyester/PU

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salming Pro Tour Backpack Navy / Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salming Pro Tour Backpack Navy / Gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salming Pro Tour hátizsák Navy / Yellow.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií