Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon Endurance 3/4 Tight M

Zobraziť katalóg
Salomon Endurance 3/4 Tight M
Legíny pánske bežecké, 3/4 dĺžka, s dostatočnou kompresiou, kombinácia: PA, EL, PES, veľkosť M
Kód:  SPT10126 Produktové číslo:  887850438241 Stránky výrobcu
Salomon Endurance 3/4 Tight M Predaj skončil

Salomon Endurance 3/4 Tight M

Užívajte si komfortné behanie počas jarných aj jesenných tréningov! Pohodlné hrejivé 3/4 legíny vám vďaka skin fit vyhotoveniu, elastickému lemu aj sťahovacej šnúrke sadnú ako uliate. Vylepšený kompresný osnovný úplet poskytuje podporu svalom. Použitá technológia Advanced Skin Active Dry garantuje, že vaša pokožka zostane suchá aj pri vysokej fyzickej námahe. Poskytujú UPF50 ochranu pred UVA aj UVB slnečným žiarením. Disponujú aj veľmi praktickým vreckom na zips v zadnej časti nohavíc a dvoma vreckami na gélové nápoje. Navyše sú vybavené reflexnými prvkami pre väčšiu bezpečnosť pri behu.

Behajte komfortne

  • Pohodlné a hrejivé 3/4 bežecké legíny
  • Elastický lem, sťahovacia šnúrka
  • Kompresný osnovný úplet
  • Advanced Skin Active Dry pre suchú pokožku
  • UPF50 ochrana pred UVA aj UVB slnečným žiarením
  • Reflexné prvky
  • Praktické vrecko so zipsom, dve vrecká na gélové nápoje

ADVANCED SKIN ACTIVE DRY

Použitá technológia Advanced Skin Active Dry pomáha udržiavať pokožku v suchu aj pri vysokej fyzickej námahe. Odvádza vlhkosť od tela a rozvádza ju po povrchu legín, odkiaľ sa môže rýchlo vypariť.

UPF50

Zaručená ochrana pred UVA aj UVB slnečným žiarením! Hodnoty zodpovedajú norme AS/NZS 4399: 1996, čo je najprísnejší medzinárodný štandard.

Ďalšie informácie

Hmotnosť

  • 145 g

Materiál

  • Základný: PA 75 %, EL 25 %
  • Vložky: PA 80 %, EL 20 %

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Endurance 3/4 Tight M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Endurance 3/4 Tight M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Endurance 3/4 Tight M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Endurance 3/4 Tight M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Endurance 3/4 Tight M.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií