Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Salomon RX Break W wh/teal blue, veľ. 6

Zobraziť katalóg
Salomon RX Break W wh/teal blue, veľ. 6
Sandále dámske, vhodné pre odpočinok nôh po športe, veľkosť UK 6
Kód:  SPT10792 Produktové číslo:  887850840228 Stránky výrobcu
Salomon RX Break W wh/teal blue, veľ. 6 Predaj skončil

Salomon RX Break W wh/teal blue, veľ. 6

Kvalitný a bezchybný dizajn, výhodná cena. Chcete si splniť sny kúpou modernej funkčnej obuvi od svetoznámej značky, ktorá je skutočným velikánom vo svojom odbore? Túžite po topánkach, ktoré premenia obyčajnú chôdzu na nezabudnuteľný zážitok? Želáte si nájsť topánky, ktoré dajú vašim krokom nový rozmer? Nielen to, ale oveľa viac prináša legendárna značka Salomon v podobe nového modelu špeciálnych sandálov. Ich ojedinelý koncept vám doslova vytrie zrak. Spája v sebe prvky klasickej tradície a modernej techniky. To dohromady vytvára perfektný koktail zdravia pre vaše kroky. Či už sa budú uberať kamkoľvek, Salomon nezradí.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúce odpruženie, stabilita a kontrola pohybu
  • Garancia optimálneho záberu na rôznorodom povrchu
  • Perfektná adaptácia voči terénu
  • Efektívny a okamžitý návrat energie
  • Moderný a pekný dizajn

Špeciálna konštrukcia topánky garantuje maximálny komfort a funkčnosť

Nenechajte sa zmýliť neadekvátnym vzhľadom. Pod nenápadnou podobou žabiek sa ukrýva superfunkčná obuv, ktorá poskytne vašim nohám po dlhom behu priestor pre potrebnú relaxáciu a regeneráciu. Schválené Americkou pediatrickou zdravotnou asociáciou sa tieto topánky pýšia radom skvelých funkcií. Vďaka nim sú schopné po celú dobu nosenia vašim nohám poskytovať nepretržité maximálne pohodlie.

Podošva Contagrip a špeciálna EVA pena pre vašu bezproblémovú chôdzu

Contagrip je ako ten najbystrejší detektív, pretože po sebe nezanecháva žiadne stopy. Využíva pritom nevšednú kombinácia originálnych gumových komponentov a protišmykových schopností. Môžete si tak byť istí silným záberom nehľadiac na rôznorodý povrch. Špeciálna konštrukcia OS Tendon poskytuje lepší pohyb chodidla a zaisťuje mäkší odraz. Anatomická stielka z EVA peny dodáva chodidlu dostatok podpory a prináša skutočne excelentné odpruženie. Všetko umocňuje dvojitá hustota užitej medzipodošvy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon RX Break W wh/teal blue 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon RX Pause W wh / teal blau 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon RX Pause W wh / teal blau 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon RX szünet W wh / pávakék 6.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií