Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Salomon SHELTER CS WP W BLACK/BLACK/STONE BLUE UK 6

Zobraziť katalóg
Salomon SHELTER CS WP W BLACK/BLACK/STONE BLUE UK 6
Obuv mestská, dámska zimná obuv s membránou CLIMASHIELD, skvele padne a poskytuje vodeodolnú ochranu, veľkosť UK 6
Kód:  SPT18880 Produktové číslo:  887850696986 Stránky výrobcu
Salomon SHELTER CS WP W BLACK/BLACK/STONE BLUE UK 6 Predaj skončil

Salomon SHELTER CS WP W BLACK/BLACK/STONE BLUE UK 6

Salomon Shelter v pohode zvládnu všetky nástrahy zimného počasia v mestských uliciach. Vďaka veľmi účinnej membráne Climashield™ udržia vaše nohy v suchu v snehu, daždi aj v zablatených uliciach. Membrána je nielen nepremokavá, ale tiež vysokopriedušná, takže sa nemusíte obávať vlhkosti hromadiacej sa vo vnútri topánok. O ochranu pred mrazivými teplotami až do teploty -18° C sa postará vrstva Climatherm™. A s nevídanou mäkkosťou jemného softsheelu, ktorý vystiela celé vnútro topánok, sa už nikdy nebudete chcieť rozlúčiť. Povrchová textilná vrstva vyniká vysokou odolnosťou proti oderu, je priedušná a navyše veľmi rýchlo schne. 

Kvalitné, moderné a veľmi odolné

  • Zimné nepremokavé topánky do mesta
  • Nepremokavá, ale priedušná membrána Climashield™
  • Špeciálna vrstva proti mrazivým teplotám Climatherm™
  • Vnútorná softsheelová vrstva pre pocit pohodlia a mäkkosti
  • Vonkajšia rýchloschnúca textilná vrstva s vysokou odolnosťou proti oderu
  • Prepojenie jazyka topánok s ich vnútrom skvele zabraňuje prenikaniu nečistôt
  • Advanced Chassis™ je unikátna vrstva medzi podrážkou a stielkou topánok pre maximálnu kontrolu pohybu a citlivosť topánok
  • Ortholite® - pena, ktorá vytvára suchšie, zdravšie a lepšie polstrované prostredie pod chodidlom

Climatherm™

Špeciálny mix troch textilných materiálov, ktoré sa v extra tenkej vrstve nachádzajú vo vnútri topánok.Veľmi efektívne a bezpečne ochránia vaše nohy pred mrazivými teplotami až do -18° C.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon SHELTER CS WP W BLACK/BLACK/STONE BLUE UK 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon SHELTER CS WP W BLACK/BLACK/STONE BLUE UK 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon SHELTER CS WP W BLACK/BLACK/STONE BLUE UK 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon SHELTER CS WP W BLACK / BLACK / kék kő UK 6.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií