Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant, UK 10,5

Zobraziť katalóg
Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant, UK 10,5
Obuv pánska, bežecká, do akéhokoľvek terénu, farba black/black/metallic-X, UK 10,5
Kód:  SPT10824 Produktové číslo:  887850865542 Stránky výrobcu
Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant, UK 10,5 Predaj skončil

Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant, UK 10,5

Ste milovníkmi pohybu v prírode? Máte v obľube pohodlnú obuv, v ktorej sa cítite ako na obláčiku? Chcete topánky, ktoré ochránia vaše chodidlo a členok pred zranením pri športovom výkone? Všetky tieto parametre sa snúbia v topánke Salamon Speedcross 3.

Kľúčové vlastnosti

  • Pánska topánka do všetkých typov terénu
  • Veľmi pevná a odpružená podrážka
  • Anatomicky tvarované vnútro topánky
  • Pevný a odolný materiál na vrchnej časti obuvi
  • Ľahké zaväzovanie a rozväzovanie
  • Veľkosť topánky: UK 10,5

Noha v suchu

Bežecká obuv Speedcross sa vám stane oporou v akýchkoľvek podmienkach, a to aj v prípade nepriaznivého počasia. Úplne geniálny dizajn začína už pri podrážke s atypickým vzorkom, ktorý sa postará o dostatočnú priľnavosť pri športovej aktivite na snehu, blate či hline. Medzipodrážka je vytvarovaná z EVA peny, ktorá sa vyznačuje značnou pružnosťou, vynikajúcou oporou a skvelou anatomickou podporou chodidla.

Stielka OrthoLite je tvorená rovnomennou penou a pätným klinami EVA. Tento materiál vám poskytne suchšie, zdravšie a chladnejšie prostredie vo vnútri topánky počas jej používania. Okolo základne tejto obuvi sa nachádza materiál chrániaci pred vlhkosťou a bahnom. Vrchná časť topánky je vymodelovaná z veľmi pevného a priedušného materiálu, ktorý v spojení so systémom Sensifit vytvára pevnú podporu vašej nohy.

Pomocou technológie Quicklace môžeme ľahko a rýchlo uťahovať a uvoľňovať minimalistické šnúrky. Quick Fit vrecko umožní jednoduché uschovanie šnúrok do útrob topánky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant, UK 10,5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant.r 10,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 3 helle blau / bl / 10,5 radiant.r. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 3 helle blau / bl / 10,5 radiant.r. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Speedcross 3 világos kék / bl / 10,5 radiant.r.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií