LEGO v APP pro AP+

Salomon Speedcross 3 GTX® Yellow gold/radiant red/black 9,5

Zobraziť katalóg
Salomon Speedcross 3 GTX® Yellow gold/radiant red/black 9,5
Obuv pánska, bežecká, pre rýchlostné tréningy vo vlhkých alebo chladných podmienkach, veľkosť UK 9,5
Kód:  SPT10837 Produktové číslo:  887850846947 Stránky výrobcu
Salomon Speedcross 3 GTX® Yellow gold/radiant red/black 9,5 Predaj skončil

Salomon Speedcross 3 GTX® Yellow gold/radiant red/black 9,5

Salomon SpeedCross 3 GTX je jeden z najpredávanejších modelov pánskej bežeckej obuvi. Nie je to tak náhodou - nízka hmotnosť, perfektné obopnutie nohy a dobrá priľnavosť na akomkoľvek povrchu sú vlastnosti, ktoré si ľahko zamiluje každý bežec. Či už zapálený amatér, alebo ostrieľaný profesionál. Na topánku Salomon SpeedCross 3 GTX sa môžete spoľahnúť. Disponuje tými najnovšími technológiami pre pohodlný a zdravý beh.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť a precízne obopnutie nohy
  • Technológia Gore-Tex zaručene udrží vaše nohy v suchu
  • Priľnavosť a dobrý kontakt s terénom za všetkých podmienok
  • Špeciálne podošva Mud & Snow Contagrip
  • Antibakteriálna stielka

Beh modernej doby

Kombinácia hneď niekoľkých inovatívnych prvkov umožní posunúť váš beh na novú úroveň a zároveň si udržať zdravú a vášmu telu prospešnú techniku ??behu. Patentovaná podošva Mud & Snow Contagrip zaistí pohodlný beh aj v zimnom období, pretože bez ohľadu na povrch nezanecháva žiadne stopy. Predtvarovaná medzipodošva z EVA peny zaisťuje ľahké odpruženie a dostatočnú stabilitu. Povrch topánky kryje nepremokavá Gore-Tex vrstva, ktorá je navrhnutá pre použitie aj v extrémnych podmienkach. Kombinuje najlepšiu ochranu pred vodou a zároveň čo najväčiu  priedušnosť.

Výpočet zaujímavostí tohto modelu uzatvára trojica technológií pre vaše pohodlie - antibakteriálna stielka OrthoLite sa postará o zdravé prostredie pre vaše nohy aj pri naozaj dlhom behu. Systém Sensifit zaistí dokonalé a presné obopnutie vašej nohy a poskytne jej potrebnú ochranu. Rýchlošnurovanie Quicklace umožní utiahnuť obuv počas jediného pohybu a ihneď vyraziť.

Hmotnosť:
340 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Speedcross 3 GTX® Yellow gold/radiant red/black 9,5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Speedcross 3 GTX® Yellow gold/radiant red/black 9,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 3 GTX® Gelbgold / strahlend rot / schwarz 9.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 3 GTX® Gelbgold / strahlend rot / schwarz 9.5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Speedcross 3 GTX® Sárga arany / sugárzó piros / fekete 9,5.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií