Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® Slateblue/Blue Depth/Y UK 10,5

Zobraziť katalóg
Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® Slateblue/Blue Depth/Y UK 10,5
Obuv trail runningová, s agresívnym vzorom podošvy, určená na technické trate s mäkkým povrchom, membrána GORE-TEX® zaistí ochranu voči nepriazni počasia, veľ. UK 10,5
Kód:  SPT18924 Produktové číslo:  889645063621 Stránky výrobcu
Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® Slateblue/Blue Depth/Y UK 10,5 Predaj skončil

Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® Slateblue/Blue Depth/Y UK 10,5

Pánske trailové topánky Salomon SpeedCross 4 GTX® Slateblue/Blue Deep/Corona Yellow vo veľkosti UK 10,5 sú vhodné pre technické trate s mäkkým povrchom. Vďaka agresívnemu dezénu podrážky poskytnú potrebnú stabilitu aj v náročnejšom teréne. K topánkam Salomon SpeedCross už tradične patrí aj ich nezameniteľný vzhľad.

Topánka je vyrobená z priedušnej vodovzdornej textílie v hornej časti topánky a syntetiky. Využíva membránu GORE-TEX®, ktorá je určená pre náročné športové výkony. Udrží vaše nohy v suchu a pohodlí. O pohodlie sa stará aj systém Sensifit™, ktorý presne obopína vašu nohu.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre technické trate alebo do terénu
  • Špeciálna membrána GORE-TEX® zaistí vysoký komfort
  • Systém rýchlošnurovania Quicklace™
  • Podošva Contagrip s rôznou tvrdosťou
  • Ochranné prvky - spevnená päta, špička, jazyk
  • Vyberateľná stielka OrthoLite® pre suché a zdravé prostredie
  • Špeciálna odľahčená konštrukcia

Ochrana v blate aj teréne

Okolo celej základne topánky je umiestnený ochranný materiál proti bahnu a vlhkosti. Zároveň špeciálna sieťovina Anti-Debris zabráni preniknutiu nečistôt a kamienkov dovnútra obuvi. Lepšia priľnavosť v blate a vlhkosti poskytujú hroty na podrážke.

Práve kombinácia niekoľkých typov podrážok Contagrip s rôznou tvrdosťou stojí za poskytnutím dostatočného záberu a odolnosti v náročnom teréne. Pri behu v teréne sa bude hodiť aj spevnená päta a špička.

Ľahkosť a odolnosť

Bežecká topánka váži aj cez svoju vybavenosť iba 330 gramov. Má špeciálne odľahčenú konštrukciu s materiálom Muscle Chassis. Okolo členku, ktorý je pri behu zaťažovaný, je topánka vystužená, a to vrátane jazyka. Špička má navyše aj gumovú ochranu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® Slateblue/Blue Depth/Y UK 10,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® Slateblue/Blue Depth/Y UK 10,5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® Slateblue/Blue Depth/Y UK 10,5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Speedcross 4 GTX® Slateblue / Kék mélység / Y UK 10,5.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií