Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 6

Zobraziť katalóg
Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 6
Obuv dámska a ľahká, trail-runningová, vďaka jemnejšiemu vzoru podrážky je vhodná aj na tvrdšie spevnené cesty, veľ. UK 6
Kód:  SPT18916 Produktové číslo:  889645057767 Stránky výrobcu
Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 6 Predaj skončil

Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 6

Dámske trailové topánky Salomon SpeedCross VARIO W Deep Dalhem/BK/COSMIC vo veľkosti UK 6 sú vhodné pre rýchly trailový beh aj na tvrdších spevnených cestách. Práve vďaka jemnejšiemu dezénu podrážky, ktorý využíva princíp trenia.

Topánka je vyrobená zo syntetického materiálu - podšívku tvorí 3D mesh. Systém Sensifit™ spolu so systémom Quicklace™ pre jednoduchšie šnurovanie sa postarajú o presné obopnutie vašej nohy. Pre lepšie vnímanie podkladu a pohodlie je tu systém EndoFit™.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre rýchlejší beh na tvrdších spevnených cestách
  • Systém rýchlošnurovania Quicklace™
  • Presné obopnutie vašej nohy
  • Podošva Contagrip s anatomickou podporou
  • Ochranné prvky - spevnená päta, špička, jazyk
  • Vyberateľná stielka OrthoLite® pre suché a zdravé prostredie
  • Špeciálna odľahčená konštrukcia

Ochrana pri behu

Okolo celej základne topánky je umiestnený ochranný materiál proti bahnu a vlhkosti. Zároveň špeciálna sieťovina Anti-Debris zabráni preniknutiu nečistôt a kamienkov dovnútra obuvi. Topánka ponúka aj veľmi dobrú trakciu na mokrom povrchu.

Podošva Contagrip stojí za poskytnutím dostatočného záberu a priľnavosti na mokrom povrchu či dlažobných kockách. Užijete si jej skvelé odpruženie a anatomickú podporu. Pri behu v teréne sa bude hodiť aj spevnená päta a špička.

Odľahčená konštrukcia

Bežecká topánka váži aj cez svoju vybavenosť len 272 gramov. Má špeciálne odľahčenú konštrukciu s materiálom Muscle Chassis. Okolo členku, ktorý je pri behu zaťažovaný je topánka vystužená, a to vrátane jazyka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross VARIO Tief Dalhem W / BK / COSMIC UK 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross VARIO Tief Dalhem W / BK / COSMIC UK 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Speedcross VARIO Mély Dalhem W / BK / KOZMIKUS UK 6.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií