Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 7,5

Zobraziť katalóg
Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 7,5
Obuv dámska a ľahká, trail-runningová, vďaka jemnejšiemu vzoru podrážky je vhodná aj na tvrdšie spevnené cesty, veľ. UK 7,5
Kód:  SPT18919 Produktové číslo:  889645059624 Stránky výrobcu
Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 7,5 Predaj skončil

Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 7,5

Dámske trailové topánky Salomon SpeedCross VARIO W Deep Dalhem/BK/COSMIC vo veľkosti UK 7,5 sú vhodné pre rýchly trailový beh aj na tvrdších spevnených cestách. Práve vďaka jemnejšiemu dezénu podrážky, ktorý využíva princíp trenia.

Topánka je vyrobená zo syntetického materiálu - podšívku tvorí 3D mesh. Systém Sensifit™ spolu so systémom Quicklace™ pre jednoduchšie šnurovanie sa postarajú o presné obopnutie vašej nohy. Pre lepšie vnímanie podkladu a pohodlie je tu systém EndoFit™.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre rýchlejší beh na tvrdších spevnených cestách
  • Systém rýchlošnurovania Quicklace™
  • Presné obopnutie vašej nohy
  • Podošva Contagrip s anatomickou podporou
  • Ochranné prvky - spevnená päta, špička, jazyk
  • Vyberateľná stielka OrthoLite® pre suché a zdravé prostredie
  • Špeciálna odľahčená konštrukcia

Ochrana pri behu

Okolo celej základne topánky je umiestnený ochranný materiál proti bahnu a vlhkosti. Zároveň špeciálna sieťovina Anti-Debris zabráni preniknutiu nečistôt a kamienkov dovnútra obuvi. Topánka ponúka aj veľmi dobrú trakciu na mokrom povrchu.

Podošva Contagrip stojí za poskytnutím dostatočného záberu a priľnavosti na mokrom povrchu či dlažobných kockách. Užijete si jej skvelé odpruženie a anatomickú podporu. Pri behu v teréne sa bude hodiť aj spevnená päta a špička.

Odľahčená konštrukcia

Bežecká topánka váži aj cez svoju vybavenosť len 272 gramov. Má špeciálne odľahčenú konštrukciu s materiálom Muscle Chassis. Okolo členku, ktorý je pri behu zaťažovaný je topánka vystužená, a to vrátane jazyka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon SPEEDCROSS VARIO W Deep Dalhi/BK/COSMIC UK 7,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross VARIO Tief Dalhem W / BK / COSMIC UK 7.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross VARIO Tief Dalhem W / BK / COSMIC UK 7.5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Speedcross VARIO Mély Dalhem W / BK / KOZMIKUS UK 7,5.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií