AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon Wayfarer Capri W Black 38

Zobraziť katalóg
Salomon Wayfarer Capri W Black 38
Nohavice – capri dĺžky, dámske, outdoorové, vhodné na akékoľvek aktivity, veľkosť 38
Kód:  SPT10755 Produktové číslo:  887850076047 Stránky výrobcu
Salomon Wayfarer Capri W Black 38 Predaj skončil

Salomon Wayfarer Capri W Black 38

Potrebujete športové nohavice, ktoré sa ľahko prispôsobia akémukoľvek pohybu? Potom hľadáte správne. Tieto capri nohavice Salomon Wayfarer zaisťujú maximálnu slobodu pohybu a sú tak vhodné na akúkoľvek aktivitu pri takmer každých poveternostných podmienkach. Spoľahlivú ochranu pred vetrom, snehom aj chladom poskytuje technológia AdvancedSkin Shield. Kvalitu zabezpečujú tiež polyamidové vlákna.

Kľúčové vlastnosti

  • Dámske čierne capri nohavice
  • Ochrana voči slnečnému žiareniu UPF 50
  • Nastaviteľné v páse
  • Veľa vreciek
  • Vypasovaný strih
  • Materiál PA 86 %, Elastan 14 %
  • Veľkosť 38

Detaily

Nohavice vhodné na outdoorové aktivity sa pýšia vypasovaným strihom, ktorý sa skvele prispôsobí každej postave. Ponúka tiež perfektné riešenie vreciek. Má 1 zadné vrecko, vrecko na nohavici a 2 vrecká na zips. Vďaka nim budete môcť nosiť to najdôležitejšie vždy priamo pri sebe.

 

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Wayfarer Capri W Black 38 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Wayfarer Capri W Black 38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Wayfarer Capri W Black 38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Wayfarer Capri W Black 38. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Wayfarer Capri W Black 38.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií