Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Salomon XA PRO 3D W Blue Jay/BLACK/Deep Dalhia UK 5,5

Zobraziť katalóg
Salomon XA PRO 3D W Blue Jay/BLACK/Deep Dalhia UK 5,5
Obuv dámska, odolná a stabilná v náročnom teréne, aerodynamický profil, veľ. UK 5,5
Kód:  SPT18976 Produktové číslo:  889645060521 Stránky výrobcu
Salomon XA PRO 3D W Blue Jay/BLACK/Deep Dalhia UK 5,5 Predaj skončil

Salomon XA PRO 3D W Blue Jay/BLACK/Deep Dalhia UK 5,5

Dámska odolná, ľahká a stabilná obuv Salomon XA PRO 3D W Blue Jay/Black/Deep Dalhia je vhodná pre chôdzu a beh v náročnejšom teréne. Obuv ponúka aerodynamický profil, zvýšenú odolnosť a prispôsobivý profil podošvy. Vzhľadom k svojej všestrannosti a odolnosti ide o veľmi obľúbený model dámskej bežeckej obuvi.

Vrchný materiál obuvi tvorí textília a sieťovina, ktorá je dokonale priedušná a dobre odvádza pot.

Špička obuvi je pre vyšší komfort a ochranu prstov gumená. Zaujímavým prvkom je asymetrické šnurovanie pomocou rýchloupínacej šnúrky Quicklace, ktorú zaviažete jednoduchým zatiahnutím za šnúrku. V bahnitom teréne a v daždi oceníte tiež ochranu v oblasti jazyka, ktorá bráni vniknutiu vody a blata dovnútra obuvi.

Kľúčové vlastnosti

  • Typ obuvi: krosová, trailová
  • Došľap: neutrálny
  • Klenba: normálna
  • Hmotnosť bežca: do 75 kg
  • Drop: 12 mm
  • Hmotnosť: len 350 gramov
  • Veľkosť UK: 5,5

Dokonalé odpruženie a opora

Tvarovaná EVA podošva poskytuje dokonalé odpruženie a anatomicky tvarovanú oporu chodidla. Anatomicky tvarovaná stielka je tiež vyrobená z materiálu EVA.

Istý došľap za všetkých podmienok

Stielka OrthoLite zabezpečuje suché prostredie a istý došľap vašich chodidiel v ľubovoľnom teréne. Podrážka Contagrip je vybavená najmodernejšími technológiami a je vysokopriľnavá za všetkých podmienok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D W Blue Jay/BLACK/Deep Dalhia UK 5,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D W Blue Jay/BLACK/Deep Dalhia UK 5,5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D W Blue Jay/BLACK/Deep Dalhia UK 5,5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon XA PRO 3D Blue Jay W / BLACK / Mély Dalhia UK 5,5.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií