Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AP+ plus nový vizuál

Salomon XA PRO 3D W Teal blue f/cld/lucite gre 5,5

Zobraziť katalóg
Salomon XA PRO 3D W Teal blue f/cld/lucite gre 5,5
Obuv dámska, bežecká, na všetky terény, podošva Contagrip® HA, antibakteriálna stielka OrthoLite®, asymetrické šnurovanie, vrecko na šnúrky, veľkosť UK 5,5
Kód:  SPT10899 Produktové číslo:  887850693169 Stránky výrobcu
Salomon XA PRO 3D W Teal blue f/cld/lucite gre 5,5 Predaj skončil

Salomon XA PRO 3D W Teal blue f/cld/lucite gre 5,5

Spoznajte rozdiel. Obujte si bežecké topánky Salomon XA Pro 3D a užívajte si všetky výhody moderných technológií. Topánky sa ľahko vysporiadajú so všetkými typmi terénu a nikdy vás ani vaše nohy nesklamú - agresívna vzorka zaistí vždy optimálnu priľnavosť. Tento model si veľmi rýchlo získal popularitu po celom svete a stal sa obľúbeným spoločníkom miliónov zapálených bežcov a bežkýň. Ľúbivou farbou výpočet predností ešte len začína.

Kľúčové vlastnosti

  • Podošva Contagrip HA - poskytuje vyššiu odolnosť voči abrázii
  • Podošva Contagrip HT - poskytuje vyššiu trakciu pre lepší záber a priľnavosť
  • Odľahčené nízkoprofilové chassis 3D Advanced
  • Stielka z predtvarovanej EVA peny pre skvelé odpruženie
  • Anatomická OrthoLite stielka zaisťuje zdravé prostredie pre vašu nohu
  • Vrchná časť z rýchloschnúcej priedušnej sieťoviny
  • Gumená ochrana špičky
  • Ochrana pred bahnom a vlhkosti pozdĺž celej spodnej časti
  • Systém Sensifit presne obopne a chráni vašu nohu
  • Asymetrické rýchlošnurovanie Quicklace pre utiahnutie jedným pohybom
  • Vrecko na šnúrky

Pohodlie a prirodzená podpora nohy až na prvom mieste

Salomon XA Pro 3D je tvorená hneď z niekoľkých dobre premyslených vrstiev, ktoré zabezpečia, že sa vaša noha bude cítiť ako v bavlnke. Navyše bude perfektne obopnutá a chránená pred nepriaznivým vplyvom častých nárazov. Váš beh uľahčí odpruženie, ktoré zaisťuje stielka z predtvarovanej EVA peny. Veľký dôraz sa tiež kladie na odolnosť topánky pred bahnom a vlhkosťou, takže váš tréning nezastaví ani nepriazeň počasia. Čerešničkou na torte je pohodlie garantované asymetrickým šnurovaním, vďaka ktorému vám na utiahnutie topánky bude stačiť jedna ruka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D W Teal blue f/cld/lucite gre 5,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D W Teal blau f / CLD / Lucite gre 5.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D W Teal blau f / CLD / Lucite gre 5.5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon XA PRO 3D W Teal blue f / CLD / lucite gre 5.5.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií