PET AD homeoffice

Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP J Blue Yonde/Bl EU 31

Zobraziť katalóg
Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP J Blue Yonde/Bl EU 31
5 1 hodnotení
Obuv detská, plne nepremokavá podšívka z príjemnej kožušiny, skvele padnú a ponúkajú priľnavosť pri akejkoľvek činnosti v chladnom a vlhkom prostredí, veľ. EU 31
Kód:  SPT18936 Produktové číslo:  889645079400 Stránky výrobcu
Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP J Blue Yonde/Bl EU 31 Predaj skončil

Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP J Blue Yonde/Bl EU 31

Detské topánky Salomon do zimných období ťažia zo skúseností značky s obuvou do tých najnáročnejších podmienok. Celý rad dizajnových i materiálových vlastností je tak perfektne prispôsobená veľmi aktívnemu pohybu po neľahkom teréne. Vnútorný tvar topánky bol v tejto súvislosti navrhnutý s maximálnym ohľadom na komfort a bezpečie nohy. Materiálom aj štýlom šitia je topánka veľmi odolná voči akémukoľvek poškodeniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Zateplenie do snehu a zimy
  • Podošva Contagrip proti kĺzaniu
  • Pohodlná EVA podšívka
  • Systém pre vaše pohodlie Sensifit
  • Nepremokavý povrch a konštrukcia
  • Látkový pás ťahaný cez jazyk, ktorý zabraňuje prieniku nečistôt a kamienkov

Nikdy nepremoknú

Nepremokavý materiál týchto topánok spolu so šikovným a prakticky zameraným dizajnom zaručujú absolútne bezpečie nielen pred vlhkom a dažďom, ale aj blatom a ďalšími nástrahami terénu. Noha je v týchto topánkach neustále v suchu. Sú určené do chladného počasia, a preto udržia chodidlo v teple vďaka hrejivej a pohodlnej podšívke Thinsulate™. Ďalším prvkom pre pohodlie a bezpečnosť je vnútorná vložka z EVA peny.

Úplná stabilita

Topánky sú perfektne pripravené do kĺzavého snehu alebo blata. Vďaka podrážke s výrazným a hlbokým vzorkom sa nepošmyknú a umožnia isté a pevné kroky. Ich vyšší profil, rovnako ako pevné obopnutie vďaka šikovnému systému šnurovania s dopnutím suchým zipsom, spevňujú nohu a dodávajú jej tak stabilitu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP J Blue Yonde/Bl EU 31. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D WINTER TS CSWP J Blau yond / Bl UK 31. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D WINTER TS CSWP J Blau yond / Bl UK 31. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon XA PRO 3D téli TS CSWP J Blue ama / Bl UK 31.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií