Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salter 1066 WHDR

Zobraziť katalóg
Salter 1066 WHDR
Kuchynská váha do 3 kg, rozlíšenie 1g, LCD displej, funkcia Tara, automatické vypínanie
Kód:  SALKV002 Produktové číslo:  1066WHDR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salter 1066 WHDR

Kvalitná váha rozhodne patrí medzi veci, bez ktorých sa v kuchyni nezaobídete. Ušetrí prácu o to viac, ak je s ňou jednoduchá manipulácia a dobre sa udržiava. Napríklad pri modeli 1066 WHDR značky Salter hladký povrch len zľahka utrite a oceníte pritom jeho bielu farbu, ktorá sa nielen hodí do väčšiny interiérov, ale tiež nedá prehliadnuť zbytočnej nečistote. Tiež nemusíte hľadať a umývať špeciálnu misu, stačí nádoba, ktorú máte práve po ruke. Alebo môžete vážiť priamo na základni, hodnota s rozlíšením na 1 g sa čitateľne zobrazí na veľkom displeji. Funkcia TARA je výborná vec, ak potrebujete dovažovať suroviny. Váha má aj funkciu automatického vypínania a tým vám ušetrí trochu času a energie. Maximálna nosnosť tejto váhy je 3 kg a to pohodlne stačí na odváženie surovín potrebných na uvarenie jedla pre rodinu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Šírka
18 cm Hotovo!
Výška
3 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Šírka
18 cm Hotovo!
Výška
3 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salter 1066 WHDR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salter 1066 WHDR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salter 1066 WHDR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salter 1066 WHDR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salter 1066 WHDR.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií